Bahçeli Günaydın’a Övgüler Yağdırdı

Bahçeli Günaydın’a Övgüler Yağdırdı

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2018 16:02
Bahçeli Günaydın’a Övgüler Yağdırdı

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Belediye Meclisi Üyeleri Salı günü düzenlenen gurup toplantısına katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘Sayın Başkanın yıllarca hizmet süreci başarılarla doludur’ dedi. 

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve belediye meclisi üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Salı günü düzenlenen gurup toplantısına katıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) MHP gurup toplantısına katılan Başkan Günaydın ve meclis üyeleri ardından Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından MHP Genel Merkezinde kabul edildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘Sayın Başkanın yıllarca hizmet süreci başarılarla doludur’ dedi. 

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve MHP’li belediye meclisi üyeleri, MHP’nin Salı günü mecliste düzenlenen gurup toplantısına katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tarihi konuşmalarından birisine tanıklı eden Isparta heyeti ardından genel merkez ziyaretinde bulundu.  

Gurup toplantısının ardından Meclisten ayrılan Başkan Günaydın, meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile bazı daire müdürleri saat 14.00’da MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından genel merkezde kabul edildi. Ziyarette Isparta Belediyesinin yaptığı yatırımlar, devam eden ve projelendirilen çalışmalar ele alındı. Başkan Günaydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, kendilerini kabulünden dolayı teşekkür ederken, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Günaydın, “Sayın Genel Başkanım Isparta’ya hizmet için çalışıyoruz. Isparta’mız için meclis üyelerimiz ile birlikte büyük yatırımlara imza atmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘Bu güzel ziyaretiniz sebebiyle hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum’ derken, “Sayın Başkanın yıllarca hizmet süreci başarılarla doludur” şeklinde konuştu. Belirli aralıklarla temel atma ve açılış gibi etkinlikler için Isparta’ya geldiğini belirten Genel Başkan Bahçeli, her geldiğinde, bir önceki geldiğine göre şehirde farklılıklar gördüğünü aktardı. Isparta’nın sosyal, kültürel ve şehirleşmesi açısında gösterdiği değişikliklerden dolayı memnuniyetini ifade eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Birliktelik içerisinde çalışmalarınızı devam ettirin. Isparta’da güzel hizmetler var. Allah yolunuzu açık etsin” görüşlerinde bulundu. 

Başkan Günaydın ve beraberindekiler daha sonra MHP Genel Merkezinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Genel merkezde bulunan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Siyasi İşler ve Parlamentodan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan ve Genel Sekreter İsmet Büyükataman’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyarette Isparta’ya ilişkin değerlendirmeler ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Günaydın ziyarette ayrıca, 2-11 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2.Kitap Fuarı ile 11-15 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Gül Festivali ve Fuarına davet etti. 

Yine Mecliste düzenlenen grup toplantısının çıkışında MHP kulisinde, 21-27 Ocak tarihleri arasında Nevşehir’de düzenlenen büyük bayanlar şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Milli Boksör Sema Çalışkan ile bir araya gelen ve Çalışkan’ın sevincini paylaşan Başkan Günaydın ve meclis üyeleri bir süre sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.