Bahçeli Isparta'ya Geliyor

Isparta Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların MHP Genel Merkezi’nce de yakından takip edildiğini kaydeden İl Başkanı İsa Yalçın, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Isparta Belediyemizin yapacağı yeni tesislerin temel atma ve bazı yatırımların açılışlarını yap

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2014 16:35
Bahçeli Isparta'ya Geliyor

Isparta Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların MHP Genel Merkezi’nce de yakından takip edildiğini kaydeden İl Başkanı İsa Yalçın, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Isparta Belediyemizin yapacağı yeni tesislerin temel atma ve bazı yatırımların açılışlarını yapmak üzere Isparta’ya gelecek diyerek böyle bir planlamanın yapıldığım söyledi.

Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü'nün ortaklaşa sürdürdüğü altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Binbirevler ve Batıkent Mahalleleri arasında kalan 5.5 km'lik yolda yapılan çalışmalar son aşamaya geldi. Yapılan çalışmalar kapsamında altyapısı tamamlanan 238 cadde ile 4787 sokaktaki dayanıklı asfalt çalışmaları tamamlandı. Yine 263 Cadde'nin yarısı dayanıklı asfaltla kaplanırken, 4762, 4759 ve 4725 sokaklardaki çalışmalar ise devam ediyor.

Yapılan çalışmaları MHP İl Başkanı İsa Yalçın ile birlikte yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, uzun menzilli birkaç cadde ve sokağı aynı anda bitirme aşamasına geldiklerini daha önce açıkladığı 4.5 km'lik yol ağını 5.5 km'ye çıkardıklarını dile getirdi.

Kurban Bayramının hemen ardından bir hafta içerisinde çalışmaların tamamlanacağını duyuran Başkan Günaydın, 3,5 ay sürebilecek bir çalışmayı çok kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunduklarını kaydetti. Binbirevler ve Batıkent Mahallelerinde yapılan çalışmalar esnasında yer yer 2-3 cm kalınlığında asfaltla karşılaştıklarına değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendilerinin ise 14 cm kalınlığında asfalt döktüklerime dikkat çekti.

Yaptıkları dayanıklı asfalt çalışmalarının hep geleceği düşünerek planlandığını kaydeden Başkan Günaydın, "Bizim asfaltımızın dayanmadığını söyleyenler çalışmaları-mızın ortada olduğunu görüyorlar" derken, Karayolları tarafından yapılan çevre yolu asfaltının 6 ay içerisinde bo-zulduğuna işaret etti.

BİNBİREVLER-BATIKENT'E DE BİSİKLET YOLU

Binbirevler ve Batıkent Mahallelerinde yapılan ana cadde çalışmalarının ardından bu caddelerde de bisiklet yolları yapılacağını kaydeden Başkan Günaydın, bugüne kadar bu caddelerde yaptıkları çalışmalar neticesinde 550-600 ton civarında bitüm kullanıldığını yine binlerce tonluk stabilize serdiklerini kaydetti. Günaydın, şu ana kadar yaptıkları 200 km'lik dayanıklı asfalt çalışması kapsamındaki bitüm harcamalarının toplamının 25 milyon lira civarında olduğunu söyledi. Günaydın yine şu ana kadar yapılan bu çalışmaları vatandaşlara yansıtmadıklarını ve şereflendirme, asfalt parası almadıklarını belirterek, "Biz vatandaşlarımızın kazanmasını istiyoruz. Bizden önce yapılan çalışmaların karşılığında asfalt bedeli olarak çok yüksek miktarlarda vatandaşlarımızdan para alınıyordu" dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü ve Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nün çalışmalarını gün ayrımı yapmaksızın geç saatlere kadar sürdürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu çalışmaların karşılığında bereket elde ettiklerini ve zamandan da kazançlı olduklarını söyleyerek yapılan çalışmaların Binbirevler ve Batıkent Mahallesi sakinleri ile birlikte tüm Ispartalılara hayırlı olması temennisinde bulundu.

GENEL BAŞKAN BAHÇELİ ISPARTA'YA GELİYOR

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ile birlikte yapılan çalışmaları inceleyen MHP İl Başkanı İsa Yalçın'da Isparta’nın yapılan çalışmalar karşılığında önemli bir kazanç elde ettiğini söyledi. Isparta Belediyesinin önemli yatırım ve çalışmalarının bulunduğunu ve bu çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden İl Başkanı İsa Yalçın, MHP teşkilatı olarak Isparta’ya yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Günaydın'a teşekkür ettiklerini söyleyerek, yapılan çalışmaları gururla takip ettiklerini dile getirdi.

'Isparta Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalar karşısında hemşerilerimiz seviniyor' diyen MHP İl Başkanı İsa Yalçın, "Bizde teşkilat olarak böyle güzel çalışmaları gerçekleştiren Belediye Başkanının MHP'li olmasından dolayı da ayrıca sevinç duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Isparta Belediyesi'nin bir döneme sığmayacak işleri kısa bir süreye sığdırmasını ve bunları yaparken, yapılan çalışmaların maliyetini halka yüklemeden gerçekleştirmesinin de ayrıca önem taşıdığını kaydeden İsa Yalçın, "Belediye Başkanımıza emeğinden ve bizlere de böyle bir sevinci yaşatmasından dolayı tekrar teşekkür ediyorum" görüşlerinde bulundu.

Isparta Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaların MHP Genel Merkezi'nce de yakından takip edildiğini kaydeden İl Başkanı İsa Yalçın, "Genel Başkanımız Isparta’yı adım adım takip ediyor. Ekim ayı içerisinde Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Isparta Belediyemizin yapacağı yeni tesislerin temel atma ve bazı yatırımların açılışlarını yapmak üzere Isparta’ya gelecek" diyerek böyle bir planlamanın yapıldığını dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum