Bahçeli Meclis'te Isparta Belediyesini Anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, tüm Türkiye'ye Isparta Belediyesi'nin çalışmalarını anlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Kasım 2011 10:57
Bahçeli Meclis'te Isparta Belediyesini Anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, tüm Türkiye'ye Isparta Belediyesi'nin çalışmalarını anlattı.

Bahçeli konuşmasında, 15 Ocak'ta temellerini attığı ve 16 Ekim'de açılışını gerçekleştirdiği Isparta Belediyesi'nin projelerinden bahsederek, "Isparta Belediyemizin açılış ve temel atma törenlerine iştirak ederek partimizi temsil eden belediye başkanlarımızın gurur duyulacak faaliyetlerine ve gayretlerine vakıf olduk. Gördüğüm kadarıyla ve aldığım bilgiler çerçevesinde diyebilirim ki; MHP'li belediyeler yerel yönetimlerde bir marka olmuş ve partimize gönül veren insanımızı hiç yüz üstü bırakmamıştır. Dürüstlüğün ve çalışkanlığın nasıl olacağını iş ve işlemleriyle ortaya koymuşlardır. Vatandaşlarımızla bütünleşen, kapılarını herkese açan, partizanlığın kör kuyularına düşmeyen ve adımlarını devamlı olarak yüksek bir sorumluluk duygusuyla atan MHP'li belediyeler bizlerin haklı övünç kaynakları olmuşlardır" dedi.

“BELEDİYELERİMİZ ÇALIŞTIKÇA AKP RAHATSIZ OLUYOR”
Bahçeli, partisine mensup belediyelerin çalışmalarını aktardıktan sonra, MHP'li belediyelerin çalışmalarından AKP hükümetinin rahatsız olduğunu ve baskı politikası uyguladığını iddia etti.

Bahçeli şunları söyledi: "Üzülerek söylemeliyim ki, belediyelerimiz bu kadar olumlu manzaraya rağmen imkânsızlıklarla ve iktidar baskıyla cebelleşerek ayakta durmaktadır. Milletimizin himaye ve desteğiyle belediye yönetimlerine gelen arkadaşlarımız güçlüklerle sindirilmeye, caydırılmaya ve vazgeçirilmeye çalışılmaktadır.
Harama fırsat vermeyen, kötü niyetlilere göz açtırmayan, millete hizmetkâr olmak için çırpınan MHP’li belediyeler maalesef AKP’nin hücumuna uğramaktadır. Takdir edersiniz ki bu tablo Türk milletinin tercihine, kararına açıkça saygısızlık ve hakarettir.
Zannedersiniz ki, Türkiye AKP tarafından işgal edilmiş ve bundan dolayı AKP dışındaki her kesim düşman muamelesine tabi tutulmuştur.

Nitekim; MHP’li belediyeler çalıştıkça AKP rahatsız olmaktadır. MHP’li belediyeler hizmet yarışında arayı açtıkça AKP iktidar silahını ahlaksızca üzerimize çevirmektedir. Ve MHP’li belediyeler yörelerini eserlerle buluşturdukça AKP kıvranmaktadır. Bundan dolayı partili belediyelerimiz zulüm ve iftira oklarının hedefindedir. Ismarlama şikâyetlerin, mesnetsiz ihbarların, hayali suç isnatlarının ve uydurma iddiaların odağındadır. Belediyelerimiz ilerledikçe; düzmece raporlar tanzim eden işbirlikçi, tetikçi ve köhnemiş AKP müfettişleri iftiralarla karşılarına çıkmaktadır. Organize suç teşekkülü varmış gibi belediyelerimize baskınlar düzenlenmekte, gözaltılar ve tutuklamalar hayâsızca yapılmaktadır.

"AKP İLK ÖNCE KENDİ BELEDİYELERİNE BAKMALI"
Çelişkiye bakınız ki; AKP, kendi yönetimi altında bulunan ve yolsuzluk çukuruna düşmüş belediyeleri görmezden gelirken hiç vicdanı dahi sızlamamaktadır. AKP Hükümeti her şeyden önce; İmar vurguncularıyla yaptığı eylem birliğine, Rüşvetçilerle ve komisyoncularla yaptığı derin ittifaka, İhale simsarlarıyla ve hazine hortumcularıyla hissedarlığa, Arazi mafyalarıyla, orman yağmacılarıyla ve arsa talancılarıyla içine girdiği emel birliğine bakmalı ve biraz ahlakı varsa bunlar üzerine düşünmelidir. Hükümet çirkefliklerle bezenmiş, ahlaksızlıklarla süslenmiş haramzade niteliğine aldırış etmeden sıra partimizi töhmet altında bırakmaya geldiğinde inanılmaz bir heves ve iştahla pervasızlaşmakta ve gözü kararmaktadır.

Başbakan Erdoğan’ın yanaşmalarını, yakınlarını ve yandaşlarını koruyan yönetimi, MHP’nin duruşuna, varlığına ve elde ettiği başarılara küstahça tahammülsüzdür. Gözler kör, kulaklar sağır ve sezgiler kurumuştur. Başbakan bu yolla sonuç alacaklarını hesap etmekte ve demokratik kültürü baltalamaktan da geri durmamaktadır. Belediyelerimizin, mali hakları gasp edilmekte, en tabii ve zorunlu ihtiyaçları karşılanmamaktadır. İş makineleri, itfaiye araçları gibi temini gerekli ve acil olan talepler hiç ciddiye alınmamakta ve bir sonuca ulaşmamaktadır.

AKP Hükümeti, MHP’li belediyelere ayrımcılığın, tarafgirliğin en acımasız salvolarıyla saldırmaktadır. Partimizi mahalli idarelerde küçük düşürmek, başarısız göstermek ve yetersiz bırakmak için AKP olmadık komplolara, tuzaklara ve eziyetlere başvurmaktadır. Şayet bu yollarla, partimizin ve belediyelerimizin milletimizin gözünden düşeceği ve gönlünden ineceği düşünülüyorsa; AKP, gün gelecek yanıldığını bedel ödeyerek ve pişmanlıklar içinde inşallah görecektir. Çamur atarak yakalarındaki usulsüzlük ve hırsızlık kirinden arınacaklarını hesap eden hükümet etme zihniyetinin, kendi dışındaki herkese yönelik bu sistematik mezalimi elbet cevapsız kalmayacak ve bırakılmayacaktır."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum