Bahçeli Operasyondan Rahatsız

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, İzmir Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında belediyeye yönelik operasyon düzenledi. Dün saat 05.30'da eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 25 kişi gözaltına a

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2011 14:11
Bahçeli Operasyondan Rahatsız

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, İzmir Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında belediyeye yönelik operasyon düzenledi. Dün saat 05.30'da eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar dışında 120 kişinin de tanık olarak ifadelerine başvurulması M.H.P. Genel Genel Merkezini alarma geçirdi.

Genel Merkez ilk hamle olarak Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal'ı Isparta'ya gönderdi. Faruk Bal'ın Isparta'da yapacağı görüşmeler ve alacağı bilgiler sonucu Genel Merkezi bilgilendireceği bunun ardından M.H.P.'nin konuyla ilgili bir strateji belirlemesi bekleniyor.

M.H.P. bu yapılan operasyonun Isparta Belediyesi'ne değil M.H.P.'ye yapıldığını, amacın M.H.P.'nin itibarının sarsılması olduğu ifade ediliyor.

M.H.P. Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre bu olay sonucunda üzgün olduğunu fakat bu olaydan biraz zaman geçmesini bekledikleri ardından M.H.P.'nin Isparta'da büyük bir değişim başlatacağı gelen ilk bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum