Bahçeli'den Mutluluk Belgesi

MHP Lideri Bahçeli, Belediye Başkanı Günaydın’ın kızı Müesser ile Ülkü Ocakları eski Başkanı Aziz Şencan’ın nikah töreninde genç çiftlere mutluluk belgesi takdim etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2013 11:21
Bahçeli'den Mutluluk Belgesi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Isparta’da Senirkent ve Uluborlu ilçelerindeki ziyaretlerinin ardından akşam Barida Otel’de MHP’li Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın kızı Müesser Günaydın’ın düğün törenine katıldı.

Gelin Müesser Günaydın’ın nikah şahitliğini Devlet Bahçeli, damat Aziz Şencan’ın şahitliğini ise Isparta Valisi Vahdettin Özkan yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Devlet Bahçeli gelin Müesser Günaydın’a "mutluluk" belgesini verdi. Vali Özkan ise damat Şencan’a evlilik belgesini takdim etti.

Bahçeli, çifte mutluluklar dileyerek gelin Müesser Günaydın’a bilezik taktı. Bahçeli, bir süre düğünde kaldıktan sonra Isparta’dan ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum