Bahçeli'nin Belediye Başkan Adayı: Yusuf Ziya Günaydın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 2014 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2013 16:48
Bahçeli'nin Belediye Başkan Adayı: Yusuf Ziya Günaydın

MHP Lideri Bahçeli'nin önümüzdeki günlerde Isparta ziyareti gerçekleşirse belediye başkan adayını açıklaması bekleniyor.

2 dönemdir MHP’den belediye başkanı olan Y. Ziya Günaydın’ın çalışmalarını başarılı bulan MHP Lideri Bahçeli’nin belediye başkanlığı adaylığına Günaydın’ı tekrar aday göstermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Belediye Başkanlığı’nın yaptığı yatırımlar için temel atma törenlerine katılan Bahçeli’nin Isparta’ya ayrı bir değer verdiği ve Başkan Günaydın’ı oldukça başarılı bulduğu herkes tarafından biliniyor. Belediye operasyonunda bile hem il yönetimi hem de Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın arkasında duran ve destek çıkan MHP Lideri Bahçeli’nin önümüzdeki seçimlerde Günaydın’ı kesin aday göstereceği belirtiliyor.

Bahçeli’nin önümüzdeki günlerde Isparta ziyareti gerçekleşirse hem adayını açıklaması ve bu adayın da yüksek ihtimalle Yusuf Ziya Günaydın olması bekleniyor.

Öte yandan “En İyi Belediye Başkanları” sıralamasında ilk 6’ncı içerisinde yer alan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın başarılı çalışmaları Genel Merkez tarafından takdirle karşılanıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum