Bahçeli'nin Çağrısına Yalvaç'tan 8 İYİ Partili "Evet" Dedi

Bahçeli'nin Çağrısına Yalvaç'tan 8 İYİ Partili "Evet" Dedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ağustos 2019 09:13
Bahçeli'nin Çağrısına Yalvaç'tan 8 İYİ Partili "Evet" Dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin İyi Parti 4. Olağanüstü Kurultayı öncesi "Fiziken orada, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimdir. Buluşma yerimiz zillet değil millettir. Kucaklaşma zamanı gelmiştir. İyi Parti'in Olağanüstü Kurultay’ında MHP’yle bütünleşme ve birleşme hamlesi Türkiye’nin gücüne güç katacak, yarım asırlık davamızı birlik ve dirlik içinde geleceğe taşıyacaktır" söylemlerinin ardından İyi Partililere yaptığı 'yuvaya dön' çağrısına Isparta'dan ilk yanıt Yalvaç'tan geldi. İyi Parti'de çeşitli görevlerde bulunan 8 kişi MHP'ye katılma kararı aldı.

1-Yalvaç İYİ Parti Belediye Başkan Aday Adayı Çağlayan Yalva
2-Yalvaç İyi Parti kurucu üye ve yönetici Ahmet Reşat Erdal
3- Yalvaç İyi Parti kurucu üye ve yönetici Yaşar Bozbey
4-Yalvaç İyi Parti üye ve yönetici Ahmet Kodaloğlu
5-Yalvaç İyi Parti üye Mehmet Çaylı
6-Yalvaç İyi Parti üye Abdullah Şirin
7- İyi Parti üye Mevlüt Bozkurt
8- İyi Parti üye Kemal Pekpak

MHP'ye katılan kişilere tek tek teşekkürlerini ileten Yalvaç MHP İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez, 50 yıl boyunca tek gayelerinin vatanın birliği ve bekası olduğuna dikkat çekerek herkesi Mhp çatısı altında kucaklaşmaya beklediklerini belirtti.Sönmez "kim ne derse desin, kim hangi algıyı oluşturmaya çalışırsa çalışsın MHP kadrolarıyla Alparslan Türkeşin yolunda genel başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin liderliğinde ülkesi ve milleti için elinden geleni yapmaya devam ediyor.Bİzim hiç bir vatandaşımızla sorunumuz yoktur,bizim sorunumuz vatan ,millet,bayrakla sorunu oranlarladır.

Fiziken orada fikren bizimle olan tüm kardeşlerimizi kucaklaşmaya davet ediyorum" dedi.

MHP İl başkanı Nail Bayram ise, önce ülkem ve milletim' diyen MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi liderliğinde aziz milletimiz ve kutlu devletimizin bekası için büyük bir mücadele veriyor. Bu mücadeleyi görüp genel başkanımızın çağrısına uyarak aramıza katılan dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyor evinize hoşgeldiniz diyorum. Bugün artık herkes farkındadır ki MHP milli bekanın, milli duruşun yıkılmaz kalesi, kardeşliğin, huzurun ve istikrarın en büyük limanıdır " dedi.

Parti rozetlerini katılımcılara ilçe başkanı ve il başkanı ile birlikte takan Mhp milletvekili 1.sıra adayı,iş insanı H. Basri Sönmez ise "Sayın genel başkanımız tarihi bir çağrıda bulunmuştur.Gün gönül gözüyle bakma,zaman ortak değerler etrafında kenetlenme zamanıdır. Ayrılıklar bitmeli, gönüller birleşmelidir. Bu kutlu çağrıya kısa sürede karşılık veren arkadaşlarımızdan Allah razı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum