Bahçeli'ye Yatırımları Anlattı

MHP Lideri Devlet Bahçeli , Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi'nin açılışına katılmak üzere Isparta'ya geldi. Belediye Başkanı Yusuf Zİya Günaydın, Belediyenin otopark , yeni otogar ve alt yapı çalışmaları hakkında Bahçeli'ye bilgi verdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2014 12:46
Bahçeli'ye Yatırımları Anlattı

MHP İl Yönetimi tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi Kavşağı'nda karşılanan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ilk durak yeri partisinin yönetimindeki Isparta Belediyesi oldu. Burada çiçeklerle karşılanan Bahçeli'ye, Isparta Belediyesi Ahşap Atölye Salonu'nda üretilen ahşap oyması ayna hediye edildi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Bahçeli'ye, belediyenin otopark, bisiklet yolu, altyapı çalışmaları ve yeni otogar projesi hakkında bilgi verdi. Şehrin merkezinde otoprak sıkıntısı olduğunu ve bunu çözeceklerini belirten Başkan Günaydın, " Önümüzdeki hafta ihaleleri bitti. İnşaat başlıyoruz. 10 otopark inşa diyoruz. Şehrin geneline otoparkları yayıyoruz. Artık şehir merkezinde araç olmayacak. Araçları kaldırdığımız yerelere de bisiklte yolu inşa ediyoruz. Bu çok büyük yatırım. Yaklaşık 100 milyon TL'ye mal oldu. TÜrkiye'de ilk defa otopark sorunu çözecek il Isparta olacak " dedi.

Altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını kaydeden Başkan Günaydın, "İlk defa şehrin alt yapı sorununu çözen il oluyoruz. Metrekareye geçtiğimiz günlerde iki sefer 40 kilo yağış düştü. Çevre illerde araçlar sürüklendi. Biz de bunlar yaşanmıyor. Bu arada 9 bin kişilik Gökkubbe fuar alanı projemiz devam ediyor. Bunun açılışını önümüzdeki aylarda sizlerin yapmasını rica ediyoruz. Bir de gelecek yüzyıla hitap edecek 160 dönüme oturan otogar projemiz var. Şu anda avam projeler bitti. İnşaat hazırlıklarını bitirmiş olacağız. Geleceğe yönelik bir tesis daha kazandırıyoruz" diye konuştu.

MHP Lideri Bahçeli, çalışmalarından ötürü Başkan Günaydın'a teşekkür etti. Bahçeli daha sonra Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi'nin açılış törenine katılmak üzere İslamköy'e hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum