BAKA Davraz’da Toplandı

BAKA Davraz’da Toplandı

Yayınlanma:
BAKA Davraz’da Toplandı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu olarak 2022 yılının ilk olağan toplantısını Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu başkanlığında Isparta Davraz Turizm merkezinde gerçekleşti.

Kalkınma stratejileri belirlemek ve bölgenin yatırım imkânlarını tanıtarak yatırımcılara yön göstermek misyonunu taşıyan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı paydaşlarının ve bölgeye  yatırım yapmayı düşünen yatırımcıların sonuç odaklı programları faaliyetleri ve projelerinden yararlanması için yürütülen çalışmalarda  geçtiğimiz yıl içerisinde 15 adet mali destek bir (1) adet güdümlü proje desteği, üç (3) adet fizibilite desteği ve üç (3) adet de SOGEP (Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı) projesi olmak üzere toplamda yirmi iki (22) adet projeyi tamamlayarak bölge kalkınması için somut adımlar atmış olup.Bugün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Bölgenin sosyo-ekonomik gelişmesine yönelik atılabilecek adımlar konuşulurken. Hâlihazırda devam etmekte olan Ajans projelerine dair gelişmelerin ilerlemesi ve irdelemeleri yapıldı.

Dönem başkanı Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu toplantı başlangıcında yapmış olduğu konuşmada” Yapacak olduğumuz bu toplantının Burdur Isparta ve Antalya ilindeki bütün girişimcilerin, müteşebbislerin ve  proje hazırlayıp BAKA’dan mali destek talep eden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerken, en kısa zamanda mevcut kaynaklarımızıda en akıllıca şekilde kullanıp ve dağıtımını yaparak bölge ekonomimize katgı sağlayıp, Yönetim kurulu toplantımızın ve alacağımız kararların üç ilimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum ”dedi.

Toplantıya Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu, Baka Yönetim kurulu üyeleri ve ilgili personel katıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.