BAKA ile MÜSİAD’dan Ufuk Turu

Antalya, Burdur ve Isparta’daki tüm paydaşlar ile işbirliği ve etkin katılımcılık anlayışı içinde faaliyetlerini sürdüren Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şube Yönetim Kurulu bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2014 17:52
BAKA ile MÜSİAD’dan Ufuk Turu

BAKA ile MÜSİAD’ın faaliyetleri ve sürdürdüğü çalışmalarla ilgili karşılıklı bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, bölgenin kalkınması için işbirliğinin artırılarak sürdürülmesi, bölgenin kalkınması için ortak ne gibi çalışmalar yapılabileceği ele alındı.

Antalya, Isparta ve Burdur illerini kalkınması için pek çok alanında olduğu gibi ilgili paydaşlardan sivil toplum örgütlerine büyük önem verip işbirliğinde çalışmalarını sürdüren BAKA’yı, MÜSİAD Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Özkutlu ile beraberindeki yönetim kurulu üyesi işadamları ziyaret etti. Toplantıya BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ve Isparta Yatırım Destek Ofisi (YDO) Koordinatörü Ali Galip Bilgili ile Selim Mustafa Özkutlu başkanlığındaki Isparta MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

KALKINMA İÇİN İŞBİRLİĞİ
MÜSİAD’ın araştırma raporu ve diğer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Isparta Şube Başkanı Mustafa Selim Özkutlu, BAKA’nın, yeni kurulan bir kurum olmasına rağmen, son dönemde yapmış olduğu gerek yatırım tanıtım faaliyetleri ve gerekse bölgeye kazandırdığı yatırımlarla bölge ekonomisi için çok önemli ve farklı kurum olduğunu söyledi. Özkutlu, “Isparta ve Batı Akdeniz Bölgesi için birlikte hareket etmeye hazırız. Taleplerimizi ve bu konulardaki projelerimizi hazırlayıp ilgili yerlere ulaştırıyoruz ve ilgili yerler de cevap veriyor. MÜSİAD olarak BAKA ile birlikte çalışmaya hazırız” dedi.

BAKA’nın kuruluşu, hedefleri, vizyonu, mali ve teknik destekleri, sürdürülen ve planlanan faaliyetleri hakkında bilgiler veren BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, bölgedeki kamu kurumları, STK’lar ile iyi ilişkiler kurmanın önemini vurguladı ve diğer sivil toplum kuruluşları gibi MÜİSAD’ın da çalışmalara katkılarını beklediklerini kaydetti. Tuncay Engin, “BAKA, bölgedeki tüm paydaşlar ile işbirliği ve etkin katılımcılık anlayışı içinde faaliyetlerine devam ediyor. STK’lar önemli paydaşlarımız arasında. Bölgenin kalkınması için birlikte faydalı işlere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum