BAKA Kalkınma Kurulu Burdur'da Toplanıyor

Antalya, Burdur ve Isparta'yı içeren Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Kalkınma Kurulu yılın ikinci toplantısını Burdur'da yapacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Temmuz 2011 15:19
BAKA Kalkınma Kurulu Burdur'da Toplanıyor

Üç ilden toplam 100 üyesi bulunan bölgesel gelişme hedefine yönelik olarak; bölgedeki kamu kurum ve kuruluşları, özel kesim, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve yerel yönetimler arasında işbirliğini geliştirmek ve ajansı yönlendirmek üzere oluşturulan Kalkınma Kurulu, yeni dönem Kurul Başkanlığı ve Başkan Vekili seçimi yapacak.

Antalya, Isparta ve Burdur illerinin ekonomik kalkınmasının sağlanması amacıyla, 25 Temmuz 2009 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 2009/15236 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulan BAKA'nın Kalkınma Kurulu, Burdur Grand Özeren Otel Toplantı Salonu'nda 29 Temmuz'da toplanacak.

Antalya'dan 50, Isparta'dan 26 ve Burdur'dan 24 olmak üzere 100 üyeden oluşan Kalkınma Kurulu'nun toplantısı, saat 14.00'de saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak.

Ajansın yıllık faaliyet ve iç denetim raporlarını görüşmek, değerlendirmek ve yönetim kuruluna önerilerde bulunmak ile bölgenin sorunlarına ve çözüm önerilerine, tanıtımına, potansiyeline ve önceliklerine yönelik olarak yönetim kuruluna tavsiyelerde bulunmak görevleri bulunan Kalkınma Kurulu, yoklama sonrası üyeler, yeni divan teşkili ve Kalkınma Kurulu Başkanlığı ile başkan vekilliği için seçim yapacak. Toplantı genel değerlendirme, görüş ve önerilerin alınmasıyla tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.