BAKA ve Mimarlar Odası Bir Araya Gelecek

Mimarlar Odası ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Ramazan Bayramı’nın ardından Isparta’nın gelecek vizyonu için bir araya gelecek. Kuyu, ileride ‘Neden Böyle Oldu?’ dememek için tüm kurumların bu sürece katılması gerektiğine dikkat çekti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2013 11:01
BAKA ve Mimarlar Odası Bir Araya Gelecek

Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu, Isparta Çevre Düzeni Planı’nın Isparta’nın gelecek viyonu için son derece önemli olduğunu söyledi. Kuyu, ileride ‘Neden Böyle Oldu?’ dememek için tüm kurumların bu sürece ortak olması gerektiğine de işaret etti.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ile Mimarlar Odası’nın Ramazan Bayramı sonrasında konuyla ilgili bir araya geleceğini söyleyen Kuyu, “BAKA Genel Sekreterimiz Tuncay Engin'le planlama süreci devam eden Isparta Çevre Düzeni Planı'nın Isparta'nın gelecek vizyonu için önemini ve ileride 'neden böyle oldu ? ' dememek adına tüm kurumların bu sürece görüşleri ile katkıda bulunması gerektiğini konuştuk. Ramazan Bayramı sonrasında iki kurumun ortak bir çalışma ortamı oluşturarak, BAKA ve Mimarlar Odası'nın konuya bakış açısını etkileşimli olarak ortaya koyacak bir toplantı düzenlemeyi düşünüyoruz” dedi. Kuyu bu sürece tüm kurumların dahil olması gerektiğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.