BAKA Yönetim Kurulu Gül Festivalini Görüştü

BAKA Yönetim Kurulu Gül Festivalini Görüştü

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2017 16:12
BAKA Yönetim Kurulu Gül Festivalini Görüştü

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu, Cuma akşamı Isparta’da toplandı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun başkanlığındaki BAKA Yönetim Kurulu toplantısına; Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Isparta İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Burdur İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve BAKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci ile uzmanlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında BAKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Şubat ayı olağan toplantısında alınacak kararların Batı Akdeniz'e hem de vatandaşlara faydalı olmasını temenni etti. Toplantının gündem maddeleriyle ilgili bilgi veren Vali Karaloğlu, "Gündemimizde en önemli konu uzun süredir Ajansımızda inceleme yapan mülkiye başmüfettişimizin tevdii ettiği 3 dosya var, ağırlıklı olarak 3 dosyayı konuşacağız. Onun dışında 2017 yılında Isparta'da düzenlenmesi planlanan Gül Festivalini görüşeceğiz. Antalya'da düzenlenecek olan Dünya Sağlık ve Spor Turizm Fuarı ve Kongresi Hestourex ile ilgili gündem maddemiz olacak. Bir de güdümlü projelerle ilgili karar almamız gerekiyor. Alacağımız kararların bölgemize illerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

BAKA Yönetim Kurulu'nun Şubat olağan toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesi ile tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum