BAKA Yönetim Kurulu Isparta’da Toplandı

BAKA Yönetim Kurulu Isparta’da Toplandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Eylül 2017 17:06
BAKA Yönetim Kurulu Isparta’da Toplandı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu, Isparta Valiliği’nde toplandı. BAKA Yönetim Kurulu’nun Burdur Valisi Şerif Yılmaz başkanlığındaki Eylül ayı olağan toplantısına; Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ve BAKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci ile uzmanlar katıldı.

BAKA Yönetim Kurulu üyeleri, toplantı öncesinde Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ı makamında ziyaret edip bir süre görüştü. Isparta Valiliği Göl Toplantı Salonu’ndaki toplantının açılış konuşmasında BAKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Burdur Valisi Şerif Yılmaz, “Batı Akdeniz Kalkınma Ajansımızın Eylül ayı olağan toplantısı için Isparta’dayız. Gündemimiz yoğun, alınacak kararların ülkemize, Batı Akdeniz illerimiz Antalya, Isparta ve Burdur’da yaşayanlar için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Öncelikle Mali Destek Programı ile ilgili yeni bir çalışma başlatacağız. Bununla ilgili talimat geldi. Bütçemizi de buna bağlı olarak revize etmiş olacağız. Alacağımız karar çerçevesinde bazı önceliklerimizi öne almak suretiyle bölgemizde özellikle altyapıyla ilgili programı gerçekleştirmiş olacağız. Toplantımızda gündemimizin diğer konularıyla beraber alacağımız kararların hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

BAKA Yönetim Kurulu’nun toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesi ile tamamlandı.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.