BAKA Yönetim Kurulu Toplandı

BAKA Yönetim Kurulu Toplandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2017 15:05
BAKA Yönetim Kurulu Toplandı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu, Antalya Valiliği’nde toplandı. BAKA Yönetim Kurulu’nun Burdur Valisi Şerif Yılmaz başkanlığındaki Ağustos ayı olağan toplantısına: Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Isparta İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ve BAKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci ile uzmanlar katıldı. 

BAKA Yönetim Kurulu üyeleri, toplantı öncesinde Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret edip bir süre görüştü. Antalya Valiliği Toplantı Salonu’ndaki BAKA Yönetim Kurulu toplantısının açılış konuşmasında BAKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Ağustos ayı olağan toplantısında alınacak kararların hayırlı olmasını diledi. Toplantıyla ilgili bilgi veren Vali Yılmaz, “Batı Akdeniz Kalkınma Ajansımızın Ağustos ayı olağan toplantısını Antalya’da gerçekleştiriyoruz. Toplantımızda alınacak kararların hem Batı Akdeniz’e hem de vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gündemimizde ajansımızın faaliyetleriyle ilgili konular olacak. Daha önce çıktığımız çağrılarla ilgili değerlendirmelerde bulunacağız. Başarıyla yürütülen çalışmalarımız için Sayın Valilerimize ve Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Personel alım sürecinde sınavlar yapıldı ve bunlar değerlendirme aşamasında. Personel eksikliğini tamamlayıp tam kadro ile daha çok hizmet etmeye çalışacağız. Teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAKA Yönetim Kurulu’nun toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesi ile tamamlandı.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.