Baka'da Proje Hazırlama Eğitimi Başladı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), 3 alt başlıktan oluşan 2011 Mali Destek Programı kapsamında proje hazırlama eğitimlerine başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2011 17:55
Baka'da Proje Hazırlama Eğitimi Başladı

Isparta, Burdur ve Antalya merkez ile ilçelerinde verilecek proje hazırlama eğitimlerinin ilki, Burdur'un Bucak ilçesi Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okulu'nda, ikincisi ise Yeşilova ilçesi Çok Programlı Lise toplantı salonunda yapıldı. 3 alt başlıktan oluşan 2011 Mali Destek Programı konusunda bilgilendirmenin yapıldığı proje hazırlama eğitimini, BAKA Proje Yönetim Birim Başkanı Sinan Mesuter, uzmanlar Mehmet Fehmi Dündar, Şükran Karadayı ve Gülsüm Erbil'den oluşan ekip verdi.

Proje hazırlama eğitimlerinde, projenin nasıl hazırlanacağı, mantıksal çerçeve yaklaşımı, faaliyet planı, bütçe, iş planı kavramları, teklif hazırlama ve sunma süreci ile başvuru formu ve eklerinin doldurulmaları konularında katılımcılara bilgiler verildi.

BAKA uzmanları katılımcılara, hazırlanacak projelerin uygulama süresinin 8 aydan uzun olamayacağı ve projelerin Antalya, Burdur ile Isparta'yı kapsayan bölgede gerçekleştirilmesi zorunluluğu bulunduğunu hatırlattı.

Kar amacı güden kurumlar için teklif başvuru tarihinin 27 Ocak 2012, kar amacı gütmeyen kurumlar için 26 Ocak 2012 saat 17.00'ye kadar olduğunu bildiren BAKA uzmanları, belirtilen tarihten sonra gelecek projelerin kabul edilmeyeceğini kaydetti.

BAKA uzmanları, proje hazırlama eğitimlerinin Antalya merkezde 22 Aralık'ta, Burdur merkezde 26 Aralık'ta, Isparta merkezde ise 27 Aralık 2011'de gerçekleştirileceğini belirtti. Proje hazırlama eğitimlerinin Manavgat'ta 23 Aralık, Kaş'ta 26 Aralık, Kumluca'da 27 Aralık ve Alanya'da 30 Aralık 2011 tarihlerinde, Isparta'nın ilçeleri Yalvaç'ta 29 Aralık'ta, Eğirdir'de ise 30 Aralık 2011 tarihlerinde verileceği duyuruldu

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.