BAKA’dan, MAKÜ ve SDÜ’nün yeni rektörlerine ziyaret

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ile Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nin (SDÜ) yeni rektörleri ile biraraya geldi. Görüşmelerde, BAKA’nın Batı Akdeniz’in marka olması çalışmaları, ortak hedef ile amaç

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2011 17:38
BAKA’dan, MAKÜ ve SDÜ’nün yeni rektörlerine ziyaret

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ile Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nin (SDÜ) yeni rektörleri ile biraraya geldi. Görüşmelerde, BAKA’nın Batı Akdeniz’in marka olması çalışmaları, ortak hedef ile amaçlarda buluştuğu bilim yuvaları üniversiteler ile işbirliği ve ortak çalışmalarını artırarak sürdürülmesi vurgulandı.

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ile BAKA Burdur Yatırım Destek Ofisi (YDO) Koordinatörü Mehmet Candan, MAKÜ’nün yeni rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatçı’yı makamında ziyaret etti. Genel Sekreter Engin, BAKA’nın misyonu, faaliyetleri, hedefleri ve çalışmaları konusunda bilgi vererek, üniversitelerle işbirliği ve ortak çalışmaların artırarak sürdürmek istediklerini belirtti.

Mehmet Akif Ersoy'un ismini taşıyan üniversitede rektör olmanın büyük onurunu duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Saatçı da, ortak amaç ve hedefleri bulunan iki kurum MAKÜ ile BAKA’nın işbirliği ve ortak çalışmalarını artırarak devam edeceğini vurguladı.

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ile Isparta YDO Koordinatörü Ali Galip Bilgili, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ile makamında biraraya geldi. Üniversite ile kenti kucaklaştırmak, üniversiteyi uluslararası alanda bir marka yapmak ve girişimcilik konseptini geliştirmek gibi ana hedefleri olduğunu belirten Prof. Dr. İbicioğlu, çalışmalarını yakından takip ve takdir ettiği BAKA’nın da Batı Akdeniz’i marka yapma faaliyetleri olduğuna işaret ederek, SDÜ ile BAKA’nın ortak hedeflerde buluşması nedeniyle işbirliğini artırarak ortak çalışmalara imza atacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.