Baka'dan Doğrudan Faaliyet Desteği Programı

Baka Doğrudan Faaliyet Desteği Programı hizmete girdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2011 00:01
Baka'dan Doğrudan Faaliyet Desteği Programı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), kalkınmaya ivme kazandıracak araştırma, planlama ve fizibilite çalışmalarına destek sağlama amacına yönelik olarak 2011 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programına 15 Ağustos 2011 tarihinde çıkmış bulunmaktadır. Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında desteklenecek faaliyetler için Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2011 yılı bütçesinden tahsis edilen toplam kaynak tutarı 1.100.000 (bir milyon yüz bin) TL’dir. Bu program çerçevesinde verilecek destekler aşağıda belirtilen asgari ve azami tutarlar arasında olacaktır:

  • Asgari tutar: 19.500 (on dokuz bin beş yüz) TL
  • Azami tutar: 75.000 (yetmiş beş bin) TL

Destek kapsamında faaliyet bütçesinin en az %25 (yüzde yirmi beş)’i en fazla ise %100 (yüzde yüz)’ü hibe olarak desteklenecektir.

Program kapsamında desteklenmesi uygun görülen faaliyetler şöyledir:

1. Bölgenin potansiyellerinin ortaya çıkarılmasına yönelik araştırma, istatistiki veri, planlama, analiz ve raporlama çalışmaları

2. Tarım, denizcilik, mermercilik, alternatif turizm, yenilenebilir enerji, tıbbi ve aromatik bitkiler, lojistik sektörlerine yönelik araştırma çalışmaları

3. Sektörel kümelenmeyi teşvik etmeye yönelik araştırma, geliştirme ve planlama faaliyetleri

4. Bölgenin yenilikçilik ve girişimcilik kapasitesini geliştirmeye yönelik iş geliştirme merkezleri, teknoloji geliştirme merkezleri, teknoparklar gibi kuruluşların kurulması amacıyla yapılacak fizibilite benzeri ön çalışmalar gibi bölge için önemli olabilecek stratejik eylemlerin başlatılmasına ve geliştirilmesine yönelik faaliyetler

5. Büyük hacimli yatırım kararlarına kısa vadede etki edilmesi ve yönlendirilmesine katkı sağlamasına yönelik faaliyetler

Doğrudan Faaliyet Desteği Programı kapsamında Antalya, Burdur ve Isparta il sınırları içerisinde faaliyet gösteren uygun başvuru sahipleri:

1) Valilikler,

2) Kaymakamlıklar,

3) İl Özel İdareleri,

4) Belediyeler,

5) Üniversiteler,

6) Diğer kamu kurum ve kuruluşları,

7) Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları,

8) Sivil toplum kuruluşları,

9) 5355 sayılı Mahalli İdare Birlikleri Kanunu Çerçevesinde Kurulmuş Birlikler, İhracatçı Birlikleri’dir.

Başvuruların alınması için son tarih 30/12/2011 saat 17:00'dir . Ajansın yıllık DFD bütçesinin son başvuru tarihi öncesinde tükenmesi durumunda, Doğrudan Faaliyet Desteği son başvuru tarihini beklemeksizin 2011 yılı için tamamlanacak ve yeni faaliyet teklifi alınmayacağı Ajans internet sitesinden duyurulacaktır.

Son başvuru zamanından sonra Ajansa ulaşan başvurular hiçbir şekilde değerlendirmeye alınmayacaktır. Posta ve kargo şirketine bağlı gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Ajansa yapılacak olan başvurular yıllık bütçe limitleri dâhilinde desteklenecektir.

Doğrudan Faaliyet Desteği başvuruları, kapalı zarf içinde taahhütlü posta yoluyla, kargo şirketi ile veya elden (elden teslim eden kişiye, imzalı ve tarihli bir alındı belgesi verilir) aşağıdaki adrese yapılır.

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI

İl Özel İdaresi Yerleşkesi Atatürk Bulvarı

Eğirdir Yolu 4. Km 32200 ISPARTA

Daha fazla bilgi almak için:

Sorularınızı referans numarasını açık bir şekilde belirterek elektronik posta ya da faks ile aşağıdaki adrese veya faks numarasına gönderebilirsiniz.

E-posta adresi : [email protected]

Faks : (0) 246 224 39 49

Başvuru rehberi için lütfen tıklayınız…

Ekler için lütfen tıklayınız…

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.