BAKA’dan Teknik Destek Masa Hizmeti

BAKA, yeni çıktığı toplam 20 milyon TL bütçeli 2014 Mali Destek Programı hakkında bilgilendirme toplantıları ve proje eğitimlerinin ardından proje hazırlamak isteyen potansiyel başvuru sahiplerine yönelik, teknik destek masası hizmeti vermeye başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2014 11:37
BAKA’dan Teknik Destek Masa Hizmeti

Teknik destek masalarında proje sahiplerine başvuru rehberlerinde doldurulması gereken formlarda ve sunulması gerekenler, diğer eklerde anlaşılmayan noktalar konusunda açıklamalarda bulunulacak.

2014 Mali Destek Programı kapsamında üç il ve ilçelerde bilgilendirme toplantıları ile proje hazırlama eğitimleri veren BAKA uzmanları, 27 Şubat– 7 Mart 2014 tarihleri arasında Isparta merkez ile Antalya ve Burdur’daki yatırım destek ofislerinde teknik destek masası hizmeti veriyor. Proje başvurusu için sunulacak formların ve eklerin tam olup olmadığının kontrolüne yönelik destek verilecek teknik destek masalarında, proje başvurusu için sunulacak formların ve eklerin tam olup olmadığı kontrol edilecek.

Teknik destek masalarında, proje sahiplerine başvuru rehberlerindeki doldurulması gereken formlarda, KAYS portalının kullanımından kaynaklı sıkıntılarda ve sunulması gereken diğer eklerde anlaşılmayan noktalar konusunda açıklamalarda bulunulacak, Başvuru Rehberleri ile Sıkça Sorulan Sorular listesinde yer alan resmi bilgiler ve kriterler çerçevesinde tereddüde düşülen veya tam anlaşılamayan konularda, potansiyel başvuru sahiplerince yöneltilecek somut sorular cevaplandırılacak.

Ajans personeli, ilgili mevzuat gereğince teklif çağrıları kapsamında sunulacak herhangi bir projenin hazırlanmasında ve yürütülmesinde görev alamamakta ve bu hüküm gereğince yardım masası hizmetinde, hazırlanan projelerin içeriğinin kontrolüne ilişkin bir destek verilemeyecektir.

Teknik Yardım Masası hizmeti, 27 Şubat – 7 Mart 2014 tarihleri arasında (hafta sonu hariç) 09.30–12.00 ve 13.30–17.00 saatleri arasında sunulacaktır. Teknik yardım masası hizmetinden faydalanmak için potansiyel başvuru sahipleri, Isparta için 0-246- 224 37 37, Burdur için 0-248-234 05 50 ve Antalya için de 0- 242- 227 82 27 nolu telefonlardan randevu alabilecek ve randevu alan her proje sahibine en fazla 30 dakika süre ayrılacaktır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.