Baka'dan Uluslararası Tanıtım Atağı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya, Burdur ve Isparta'nın turizm potansiyelini daha da güçlendirmek amacıyla uluslararası turizm fuarlarında tanıtım çalışmalarını sürdürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2011 17:09
Baka'dan Uluslararası Tanıtım Atağı

 

Dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı ITB Berlin'in ardından BAKA, Moskova'da da iki fuara da katıldı. BAKA, turizm yatırımları, kültür turları ve St. Paul'ü ana tema olarak işledi. Moskova'daki turizm sektörünün uluslararası iki fuarında da BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, BAKA Dış İlişkiler ve Tanıtım Birimi uzmanları Bayram Altıntaş ile Muhsin Vural stantlarda tanıtım ve görüşmeler gerçekleştirdi.

Fuarlarda tur operatörleri, seyahat acenteleri ve profesyonel turizmcilerle biraraya gelen BAKA ekibi, Batı Akdeniz'de turizm yatırımları, kültür turları, St. Paul Yolu, tarihi, doğal ve kültürel, eko, sağlık, kongre, yat, spor, av ile yayla turizmi gibi alternatif zenginliklerini anlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum