BAKA'dan Yeni Mali Destek Programı

BAKA, yeni mali destek programı hakkında bilgilendirme yapacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2013 01:15
BAKA'dan Yeni Mali Destek Programı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), 13.12.2012 tarihi itibariyle çıktığı toplam 20 milyon TL bütçeli 2012 Mali Destek Programı hakkında Antalya, Burdur ve Isparta'da bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek. 3 Ocak'ta Burdur'da, 8 Ocak'ta Antalya'da ve 10 Ocak'ta da Isparta'daki toplantılarında; programın amacı, hedefi, alt başlıkları ve ilgili konular hakkında bilgilendirme yapılacak.

Antalya, Isparta ve Burdur'daki işletmelerin rekabet güçlerinin artırılması, girişimciliğin desteklenmesi ile istihdama katkı sağlanması ve bölgenin potansiyelinin ön plana çıkartılmasında öncelikli faaliyetleri sürdüren BAKA, doğrudan finansman desteği sağlayacağı üçüncü Mali destek programı hakkında toplantılarla bilgilendirme yapacak. 2012 Mali Destek Programı Teklif Çağrısı'nın ilk bilgilendirme toplantısı, Burdur'da yapılacak. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu'ndaki bilgilendirme toplantısı, 3 Ocak (Perşembe) saat 14.00'de başlayacak. Bilgilendirme toplantıları, Antalya'da 8 Ocak'ta ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda, Isparta'da ise 10 Ocak'ta Teraspark'ta gerçekleştirilecek.
Proje kabullerinin 24 Aralık 2012'de başladığı ve 3 ay (90 gün) süreceği toplam 20 milyon TL bütçeli 2012 Mali Destek Programı, "Ar-Ge ve Yenilikçilik Odaklı Sanayinin Desteklenmesi", "Alternatif Turizmin Geliştirilmesi" ile "Tarıma Dayalı Sanayinin Geliştirilmesi" alt başlıklarından oluşuyor. Mali Destek Programı'na son başvuru tarihi kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlar için 12 Mart 2013, kar amacı güden işletmeler için de 13 Mart 2013 olarak belirlendi. Mali Destek Programı'na başvurular BAKA'nın merkezi Isparta'nın yanısıra Antalya ve Burdur'daki Yatırım Destek Ofislerine de yapılabiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.