Bakan Çantası Dolu Geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Isparta’ya yatırım müjdesiyle geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Isparta’ya 100 milyon TL’lik bir yatırım yapacağını anlatan Bakan Kılıç, “Paramız hazır. Yatırımlarımız sürecek” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Kasım 2013 13:43
Bakan Çantası Dolu Geldi

Öğle saatlerinde Isparta Valiliği’ne gelen Bakan Kılıç, Bakanlığının kente yapacağı yatırımları anlattı. Isparta’ya 100 Milyon TL’lik bir yatırım dosyasıyla gelen Bakan Kılıç, “Üniversite kampusüne bin yataklı bir yurt yapmak istiyoruz. Üniversite ne zaman yer gösterirse hemen inşaatına başlayacağız. Uluborlu’da 400, Keçiborlu’da 400 kişilik yurt yapacağız. Merkez’de 2 bin kişilik spor salonu, Gelendost’ta 2500 kişilik spor salonu yapılacak. Toplam olarak Isparta’ya 100 milyon TL yatırım yapacağız. Bazı yatırımların gecikmesi bizden kaynaklanmıyor. Projeler ihale edildiği zaman müteahhitlerin bazı nedenlerle geç bitirmesinden kaynaklanıyor. Yapılması gereken yatırımlarda yer sıkıntısı çekiyoruz zaman zaman. Paramız hazır yatırımlarımızı her zaman devam ettireceğiz” dedi.

BAKANIN ISPARTA PROGRAMINDAN CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum