Bakan Elvan O Konu Hakkında Ne Dedi?

Bakan Elvan O Konu Hakkında Ne Dedi?

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2016 11:39
Bakan Elvan O Konu Hakkında Ne Dedi?

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, "Antalya'nın Isparta ile olan bağlantısında, özellikle Antalya çıkışında çalışmalarımız devam ediyor. Diğer karayolu çalışmalarımızda da özellikle bölünmüş yol yapılma sözü verdiğimiz alanlara yönelik de proje çalışmalarımız devam ediyor ama projesi tamamlanmış olan tüm yollarımızın ihalesine şu ana kadar çıkıldı" dedi.

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Trafik Kanunu'na yönelik halihazırda Hükümetin herhangi bir çalışmasının olmadığını söyledi.

Elvan, Türkiye ile Romanya Arasında Savunma Sanayi İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı'nın görüşülmesi sırasında milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Maliye Bakanlığının, özlük hakları konusunda tüm kamu kurum ve kuruluşlarını bir bütün olarak ele aldığını ve bu çerçevede değerlendirme yaptığını belirten Elvan, "Dolayısıyla spesifik olarak şu anda yardımcı doçentlere yönelik herhangi bir çalışmamız söz konusu değil" diye konuştu.

Elvan, başka bir soru üzerine askeri personel ile sivil personelin de değişik eğitim programlarına katılabilmesinin mümkün olduğunu dile getirdi.

Lütfi Elvan, Trafik Kanunu'na yönelik ise halihazırda Hükümetin herhangi bir çalışmasının bulunmadığını söyledi.

Antalya'ya yönelik pek çok yatırımlarının da devam ettiğini aktaran Elvan, özellikle Antalya-Mersin güzergahındaki çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü anımsattı.

Başbakan Yardımcısı Elvan, şu bilgileri verdi:

"Sadece bu güzergahta 27 tünelimiz var ve bu tüneller yoğun bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Diğer taraftan Antalya'nın Isparta ile olan bağlantısında, özellikle Antalya çıkışında çalışmalarımız devam ediyor. Diğer karayolu çalışmalarımızda da özellikle bölünmüş yol yapılma sözü verdiğimiz alanlara yönelik de proje çalışmalarımız devam ediyor ama projesi tamamlanmış olan tüm yollarımızın ihalesine şu ana kadar çıkıldı. Herhangi bir problem de söz konusu değil. Yine Alanya-Mahmutlar-Konya bağlantısında da özellikle Kuş Yuvası denilen mevkiden Taşkent'e kadar olan kesimin ihalesi yapıldı. Şu anda orada da tünel çalışmaları devam ediyor. Diğer taraftan yine Antalya'yı Beyşehir'e bağlayan yeni bir hat, ana arter oluşturuyoruz. Burada da çalışmalar devam ediyor. Tünel çalışmaları da son aşamaya gelmiş durumda."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.