Bakan Eroğlu Senirkent SKM'nin Açılışına Katıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, partisinin Senirkent ilçesindeki seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2014 12:57
Bakan Eroğlu Senirkent SKM'nin Açılışına Katıldı

Bakan Eroğlu, partisinin Senirkent ilçesindeki seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Burada partililere hitap eden Eroğlu, son 11 yılda AK Parti hükümetinin yaptıklarının ortada olduğunu söyledi.

Geçmişte kendilerini milliyetçi olarak görenlerin Merkez Bankası'nın kasasını nasıl tamamen yok ettiklerini, IMF'ye 23 milyar dolar borç bıraktıklarını gördüklerini ifade eden Eroğlu, "Şu anda IMF'ye borcumuz kaldı mı? 5 milyar dolar borç verir duruma geldik. Milliyetçilik budur. IMF karşısında el pençe divan durmak değildir" diye konuştu.

Devletin daha önce 9 ay vadeli yüzde 63 faizle borçlandığını anlatan Eroğlu, bu nedenle toplanan vergilerin yüzde 86'sının faize gittiğini kaydetti.

Bu durumun Türkiye'de bir faiz lobisi oluşturduğuna dikkati çeken Eroğlu, şöyle devam etti: "Allah'a şükür, Recep Tayyip Erdoğan onu da kaldırdı. Paramızın yanında 6 sıfır vardı. Milliyetçi geçinenler bu noktaya getirmişti. Eskiden, biz çocukken milyoner dediklerinde 'ne kadar zengin' derdik ama her sene bir sıfır birin yanına... Bir milyonla İstanbul'da tuvalete gidilir hale getirdiler. Nereden nereye. Allah'a şükür Başbakanımız ve vekillerimiz sayesinde bundan da kurtulduk. Milletimiz paranın pul olması zilletinden de kurtuldu."

Türkiye'nin değiştiğini ve geliştiğini dile getiren Eroğlu, "O kadar büyüdü ki, geçmişte esamesi okunmayan Türkiye, G-20 zirvesine katılmaya başladı. Ekonomi de 26'ncı sıradan 16'ncı sıraya yükseldi. Allah'a şükürler olsun ki büyük hedeflere kitlenmiş şekilde yürüyoruz. Büyümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kendilerinin dürüst olduğunu, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemediklerini vurgulayan Eroğlu, bu durumdan memnun olmayanların kendilerini kasetlerle, montajlarla vurma gayreti içinde olduklarını ama milletin bu iddialara itibar etmeyeceğini sözlerine ekledi.

Bakan Eroğlu, daha sonra Uluborlu ilçesinde de ziyaretlerde bulundu.







HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum