Bakan Ersoy Isparta'ya Geliyor

Bakan Ersoy Isparta'ya Geliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2019 15:06
Bakan Ersoy Isparta'ya Geliyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Isparta’ya geliyor. Cumartesi günü ilimizde olacak olan Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in kültür ve turizm projelerini inceleyecek.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Isparta’ya geliyor. Bakan Ersoy Cumartesi günü saat 15.00’da Isparta’da olacak.

İlk olarak Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nu ziyaret edecek olan Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, ardından AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odasında işadamları ile gerçekleştirilecek olan toplantıya da katılacak olan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in de kültür ve turizm projelerini de inceleyecek.

Başta kent merkezindeki Damgacı Sokak, mevcut tren garına yapılması hedeflenen gül park gibi projeleri inceleyecek olan Bakan Ersoy’un projelere destek vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.