Bakan Talimat Verdi O Yollara Düştü

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun talimatını yerine getiren Isparta Devlet Hastanesi Yöneticisi Hüseyin Yavuz, hasta ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2015 23:44
Bakan Talimat Verdi O Yollara Düştü

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, her ilde Bakanlık yöneticilerinin o ay kamu hastanelerinden sağlık hizmeti almış 10 hastanın evini ziyaret etmesi talimatı verdi.

Bakan Müezzinoğlu, "1 Şubat'tan itibaren bütün yöneticilerimiz zile basacak, kapıyı çalacak ve hatır soracak" dedi.

Bunun üzerine harekete geçen Isparta Devlet Hastanesi Yöneticisi Hüseyin Yavuz, önderliğindeki yönetim kadrosu tek tek hasta ziyaretlerine başladı. İlkini kızı Dilek YAVUZ ile gerçekleştiren Yavuz taburcu olan hastalardsan seçilen 4 aileyi ziyaret etti. Ziyarette seçilen hastaların evlerinin zilini tek tek çalarak geçmiş olsun dileklerinde bulunan Yavuz, hastalardan hastanede yattıkları süre boyunca edindikleri izlenimleri, şikayetlerini ve önerilerini dinleyerek notlarını aldı.
Çaldığı her kapıda uygulamanın şaşkınlığıyla karşılanan Yavuz ve kızı gerçekleştirdikleri ziyaretlerin sonunda memnuniyet ve dualarla uğurlandılar.

Yavuz, ziyaretlerin kendisi ve diğer hastane yöneticileri tarafından bütün ay devam edeceğini, ziyaretlerde karşılaştıkları samimiyet ve güler yüzün kendilerine güç verdiğini,şu ana kadar herhangi bir memnuniyetsizlik veya sorunun kendilerine iletilmediğini ama iletildiği takdirde hastalarımız tarafından dile getirilen sorunların hızla çözümleneceğini, önerilerin de dikkate alınacağını belirterek halkla iç içe olmanın verdiği memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum