Bakan; Temel Atma Töreninde Muhalefete Yüklendi

Isparta Şehir Hastanesi Temel Atma Törenine katılan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, törende yaptığı konuşmada muhalefeti hedef aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2014 13:33
Bakan; Temel Atma Töreninde Muhalefete Yüklendi

Isparta Şehir Hastanesi Temel Atma Törenine katılan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, törende yaptığı konuşmada muhalefeti hedef aldı. Türkiye’nin sağlıkta çığır açtığını kaydeden Müezzinoğlu, “Bundan yabancılar rahatsız oluyor da Ey CHP, ey MHP siz neden rahatsız oluyorsunuz?” diye sordu.

Isparta’nın en önemli yatırımları arasında sayılan Isparta Şehir Hastanesi temel atma töreninde konuşan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, bazı çevrelerin hükümeti kastelerle yıpratmaya çalıştığını belirterek “30 Mart’ta kurdukları tuzaklara kendileri düşecekler. Bunların esas amaçları ekonomiyi, istikararı bozmak. Ama halk 30 Mart’ta bunlara gereken cevabı verecek” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin AK Parti iktidarında sağlıkta çığır açtığını söyleyen Bakan Müezzinoğlu, “Eskiden sağlık hizmeti almak için Almanya, İngiltere ve diğer Avrupa memleketlerine giderdik. Artık Almanya’dan İngiltere’den, Ortadoğu’dan, Rusya’dan bize sağlık için geliyorlar. Bu sayede 2,5 milyar dolar getiri yaptık. Bundan yabancılar rahatsız oluyor da Ey CHP, ey MHP siz neden rahatsız oluyorsunuz” diye sordu.

TEMEL ATMA TÖRENİNDEN DİĞER AYRINTILAR
GÜN İÇERİSİNDE AJANS32’DE…
































Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum