Bakan Yıldırım Ak Parti'de

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ak Parti'de.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2013 00:49
Bakan Yıldırım Ak Parti'de

Valilik Göl toplantı salonundaki toplantının ardandan öğretmenevinde öğle yemeği yiyen Bakan Yıldırım partisinin il merkezini ziyaret ediyor.

Bakan Yıldırım'ın İl Başkanı Uzaktaş ve parti yöneticileriyle özel bir toplantı yaptığı öğrenildi.

Yapılan görüşmenin ardından partililerle buluşan Bakan Yıldırım, selamlaşma konuşması yapıyor.

Bakan Yıldırım, "Ak Parti olarak sorunları iktidara geldiğimiz günden beri biliyoruz. Buradaki konuşmamdan sonra yolları incelemeye gideceğiz. Göreve geldiğimiz Türkiye'de bölünmüş yol 6 bin 100 km idi. Biz bu bölünmüş yolu 22 bin 350 km'ye çıkardık. 80 yılda yapılanın iki buçuk katını 10 yılda yaptık. 74 ile bölünmüş yollarla bağlantı sağladık.

Eskiden batıya hastane doğuya hapishane vardı. Bizim dönemimizde ise Türkiye'nin her yerine hastane yapıldı. Terörü bitirmek için çalışıyoruz. Nerede olursa olsun, tren yolu, demir yolu, deniz yolu yapıyoruz. Türkiye iyi bir noktaya geldi. Azap çeken Türkiye varken şimdi iyi bir Türkiye var. Bunu Recep Tayyip Erdoğan başbakanlığında yaptık. İktidarımızda 16 milyon insan ilk defa uçağa bindi. Rakibimiz yine kendimiz olduk.

İnşaatlarda çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz diye yazı yazar bizde yaptığımız çalışmalardan dolayı muhalefetten özür diliyoruz.

İki önemli karar aldık. Isparta - Burdur yolunu dostluk yolu yapacağız. Öncelikli olarak Burdur yolunu yapıyoruz. Dereboğazı yolunu vekillerimizle de defalarca konuştuk. Bu yol üzerinden siyaset yapanlar bilsinlerki Ak Parti verdiği gözleri yerine getirir. Kilometrelerce laf edip bir arpa boyu iş yapamayanlardan değiliz.

Isparta'nın bölünmüş yolu yok diyenler bu gerçeği nasıl izah edecekler bilmiyorum. Dereboğazı yolu başbakanımızın sözüdür. Biz o yolu da yapacağız. Bu siyaset oyuncağını da muhalefetin elinden alacağız. Yolun bir kısmının proje çalışmalarına başlandı. Yolu peyder pey yapacağız. Bu zor bir yoldur ama bir zoru yapacağız. "

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.