Bakan'a Yol Dosyası Sundu

Bir süredir Yalvaç-Yarıkkaya-Çay arasındaki yol için girişimlerini sürdüren Sücüllü Belediye Başkanı Şenel Özkanlı yol konusunu bu kez Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a taşıdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2013 10:30
Bakan'a Yol Dosyası Sundu

Ankara- İzmir arası Yüksek Hızlı Tren Projesi' nin Ankara-Afyonkarahisar kesiminin temel atma törenine katılmak için Afyonkarahisar'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüşen Şenel Özkanlı yolun tamamlanması için iki bakandan da yardım istedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım konudan haberdar olduğunu belirterek gereken çalışmaların yapılacağını ifade ederken Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da konu ile ilgili olarak Bakan Binali Yıldırım'ı bilgilendirdi. Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün de Başkan Özkanlı'ya Çay yolunun açılması ile ilgili başlatılan çalışmaların her iki bakanın gündeminde olduğunu bildirdi.

özyalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.