Bakanı Tehdit Ettiler

SDÜ’lü bazı öğrenciler, sosyal paylaşım sitesi facebookta, Isparta’ya gelecek olan Maliye Bakanı Mehmet Şimkşek’i, üniversitede görmek istemediklerini, gelmesi halinde protesto edeceklerini paylaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Eylül 2012 14:43
Bakanı Tehdit Ettiler

Öğrenciler Bakan Şimşek’e de e-pota göndererek ‘gelme’ dedi.

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri sosyal paylaşım sitesi olan facebookta ‘Karşılama-Uğurlama’ adıyla kurdukları grupta Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i eleştirdi. Grup, SDÜ’nün akademik açılışına geleceği söylenen Bakan Mehmet Şimşek’i istemediklerini alanen sosyal paylaşım sitesinde duyurdu.

PROTESTO TEHDİDİ
Bir mesaj yayınlayarak Maliye Bakanı Şimşek’i istemediklerini, bakanlığa mail ve faks yoluyla ulaştırmaya çalıştıklarını söyleyen grup, Bakan’ı uyardıklarına da bu mesajda yer veriyor.
İşte facebooktka grubun konuya ilişkin yayınladığı mesaj,

“Maliye Bakanı Mehmet Şimşek (nam-ı diğer "küresel memet") 28 Eylül Cuma günü Süleyman Demirel Üniversitesi akademik açılışına gelecekmiş...
* Biz üniversite öğrencileri olarak AKP'yi ve bakanlarını çok iyi tanımaktayız.
* Sayın bakan ve saz arkadaşları halkın sırtına vergileri ve zamları vuran, 4+4+4 ile eğitimi gericileştiren, eğitim hakkının paralı olmasını savunan, Oslo'da PKK ile anlaşan, Hatay'ı terörist kampı yapan, Cumhuriyet Devrimi'ni yok etmeye çalışan, emperyalizmin sözleşmeli memurlarıdır.
* Küresel Mamet'e ve diğer AKP'lilere okulumuza girmeyi yasaklıyoruz; onlara sesleniyoruz, "Eğer gelirseniz protesto edileceksiniz, biz her yerdeyiz, nefesimiz ensenizde... Kabineden ve partinizden arkadaşlarınıza bizim kim olduğumuzu sorarsanız öğrenirsiniz!"
* Küresel Mamet'in Üniversitemize gelmemesi için onu önceden uyarıyor, aşağıdaki metni Maliye Bakanlığı'na e-posta ya da faksla yolluyoruz. Sizleri de bu kampanyaya destek vermeye çağırıyoruz. Türkiye Gençlik Birliği

Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanlığı'nı yürüten sayın Mehmet Şimşek'e,
Akp'nin dışarıda ve içeride yürütmüş olduğu politikalarının milletimize zarar verdiğini görmekteyiz. Duyduğumuza göre Süleyman Demirel Üniversitesi'nin akademik açılışına gelecekmişsiniz.
İçinde yer aldığınız kabinenin faaliyetleri kabul edilecek türden değildir, tek tek saymıyoruz çünkü yapan sizlersiniz, iyi bilirsiniz. Saygılarımızla,”Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencileri”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum