BAKA’nın İkinci ‘Girişimcilik Eğitimleri’ Başlıyor

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında imzalanan ‘BAKA ve KOSGEB İşbirliği ile Yapılacak Olan Girişimcilik Destek Programı Protokolü ..

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2011 11:52
BAKA’nın İkinci ‘Girişimcilik Eğitimleri’ Başlıyor

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında imzalanan ‘BAKA ve KOSGEB  İşbirliği ile Yapılacak Olan Girişimcilik Destek Programı Protokolü çerçevesinde ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nin ikincisi Isparta ve Burdur’da başlıyor. 

Yoğun talep üzerine 4-18 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne yeni iş kurmak isteyenler müracaat edebiliyor.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri için başvurular, BAKA’ya bir fotoğrafla yapılacak. Başvurular için son gün 30 Haziran. Girişimci adayları kursa katılmak için http://www.baka.org.tr/isparta-ve-burdur-da-girisimcilik-egitimleri-yeniden-basliyor-H274.html adresinden ulaşabilecekleri özgeçmiş formunu fotoğraflı olarak doldurup [email protected] adresine e-mail yolu ile gönderebilecek veya başvuru formalarını elden BAKA’nın Isparta ve Burdur merkezlerine iletebilecekler.

Daha önce girişimcilik eğitimine müracaat edip kursa katılmayanların başvurularının da dikkate alınacağı toplam 60 saatlik girişimcilik eğitimleri, Isparta ve Burdur’da 4-18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, uygulamalı girişimcilik eğitimleri ile ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünü, istihdamın korunup arttırılması geliştirilmesi ve işsizliğin azaltılmasına yardımcı olunmasını, girişimciliğin desteklenmesi ve girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmasını, başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulmasını amaçladıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.