BAKA'ya Büyük Onur

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Kalkınma Bakanlığı’nın Mali Yeterlilik Denetimi sınavından başarıyla geçen 3 ajanstan biri oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2012 16:18
BAKA'ya Büyük Onur

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Kalkınma Bakanlığı’nın Mali Yeterlilik Denetimi sınavından başarıyla geçen 3 ajanstan biri oldu. Ajansların mali destek çağrısına çıkabilmeleri ve hibe destek vermeleri için Kalkınma Bakanlığı tarafından oluşturulan Mali Yeterlilik Komisyonu’nun denetiminden başarıyla geçip, akredite olmaları gerekiyor.

Kalkınma Bakanlığı tarafından görevlendirilen Mali Yeterlilik Komisyonu, şu ana kadar Türkiye’deki 28 kalkınma ajansından 3’üne yeterlilik belgesi verdi. Komisyonun yeterlilik belgesi verdiği ajanslardan birisi de merkezi Isparta’da bulunan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı. Yeterlilik belgesini BAKA ile birlikte 3 yıl önce kurulan İzmir Kalkınma Ajansı ile Çukurova Kalkınma Ajansı aldı. Yeni kurulan kalkınma ajansları arasında belge alan tek ajans BAKA oldu.

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, Mali Yeterlilik Belgesi alan ajans olmaktan ötürü mutlu olduklarını belirtek ekibine teşekkür etti. Ajansların Mali Yeterlilik Belgesi olmadan hiçbir destek veremeyeceğinin altını çizen Engin, BAKA’nın Türkiye’de kurulan 23. Ajans olmasına rağmen bu belgeyi almasının önemli olduğunu söyledi. Engin, Mali Yeterlilik Belgesi konusunda diğer ajansların Isparta’ya kadar gelip, bilgi aldıklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.