Bakın Nereye Baz İstasyonu Kurmuşlar

Modernevler Mahallesi'nde 4 katlı binanın çatısına kurulan ikinci baz istasyonu halkı isyan ettirdi. Bakın bu kez Baz İstasyonunu nereye saklamışlar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Kasım 2012 20:31
Bakın Nereye Baz İstasyonu Kurmuşlar

Mahalle Muhtarı Süleyma Akdağ ilk defa bacanın içerisine kurulan bir baz istasyonu ile karşı karşıya kaldıklarını ve bu kadarına da pes dediklerini söyledi.

2011 yılında Modernevler Mahallesi'nde 4 katlı bir binanın çatısına kurulan baz istasyonuna tepkiler devam ederken ikinci bir baz istasyonunun yine aynı binanın çatı katına kurulması mahalle halkını ayağa kaldırdı.

Isparta'da ilk defa çatı katta bulunan bacanın içine kurulan baz istasyonu görenleri hayrete düşürüyor.

Ayrıca bacanın içine kurulan baz istasyonunun okula çok yakın olması da velileri isyan ettirdi.

Baz istasyonunun çocuklarının sağlığına zarar vereceğinden endişe eden çok sayıda veli, mahallede toplanıp tepkilerini dile getirdi.

Veliler, baz istasyonun kaldırılması için Isparta Valiliğine, Belediye ve Çevre ve Orman İl Müdürlüğüne dilekçe yazdıklarını ancak bir netice çıkmadığını söylediler.



Modernevler Mahallesi Muhtarı Süleyman Akdağ Isparta'da ilk defa bacanın içine konulan bir baz istasyonuna şahit olduklarını belirterek, “bu binanın sahibi Azerbeycan'da yaşıyor. Geçen sene baz istasyonunu kurdurmuştu. Yalnız ilk etapta fark edemedik. İkinci baz istasyonu kurulduğunda ise bacanın içine yerleştirildiğini öğrendik ve çok şaşırdık. İlk defa böyle bir şeyle karşılıyoruz dedi.

Mahalle halkının tedirgin olduğunu söyleyen Muhtar Süleyman Akdağ “Bu raporları verenlerin vicdanları sızlamıyor mu? Bina etrafında Isparta Anadolu Lisesi ve Mustafa Şener îlköğretim Okulu bulunuyor. Yine çevre binalarda öğrenci apartları mevcut. Vatandaş esnemekten bir hal oluyor. insan sağlığı bu kadar mı ucuz? Isparta Valiliği ve Belediye ve Çevre İl Müdürlüğüne dilekçe verdik ancak bir netice çıkmadı. Psikolojimiz son derece bozuk. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Sesimizi duyuramadık. Tekrar yetkililerden bir çare bekliyoruz" şeklinde konuştu.

MAHELLE BOŞALIYOR
Mahalle Muhtarı Süleyman Akdağ ayrıca mahallemizde bulunan aileler ikinci baz istasyonu kurulmasından sonra başka bir mahallede ev bularak taşınmaya başladılar dedi.
Muhtar Akdağ; "Isparta'nın adı üstünde en modern mahallelerinden biriyiz. Burada çok sayıda öğrenci var. Üniversite öğrencilerinin büyük bir kısmı buralarda kalıyor. Zaten baz istasyonu kurulan binanın tamamında öğrenciler kalıyor. Onlar da tedirginlik içerisindeler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum