Bakın Nuri Özkul Mecliste Kimleri Görmek İstiyormuş

“G.t Kılıyım” Diyen Şafak Sezer... * “Orospuyla memurun bahşişini önceden vereceksin” diyen hayırsever Rıza Sarraf... liste uzayıp gidiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2015 13:39
Bakın Nuri Özkul Mecliste Kimleri Görmek İstiyormuş

CHP Milletvekili A. Adayı Nuri Özkul, sosyal medyaya damga vuran bir yazıyı paylaştı.  Özkul, AK Parti’nin üç dönem kuralını desteklediğini kaydeden ve ironilerle dolu bir yazı kaleme alan Yılmaz Özdil'in makalesini paylaştı.

İşte Özkul'un Paylaştığı Yılmaz Özdil Yazısı...

Akp’nin üç dönem kuralını destekliyorum, meclise yeni simalar lazım.
*
Mesela bana sorarsınız, “g.t kılıyım” diyen Şafak Sezer mutlaka milletvekili olmalı… Berkin’in annesinin yuhalalatılmasını “insani” bulan Yavuz Bingöl… Özgecan’ı öldürüp yaktıklarında “mini eteği giyip, soyunup, laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca bas bas bağırmayacaksın” diyen Nihat Doğan… Ak Saray’ı gezdikten sonra “abartıldığı kadar yok, benim evim daha şaşaalı” diyen Hülya Avşar… “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında bir yanlışlık var, adımızın Osmanlı olarak devam etmesini çok isterdim” diyen Sinan Çetin… “CHP zihniyetine tepki göstermek için hıristiyan oldum” diyen Tuğçe Kazaz, milletvekili olmalı.
*
Bizzat ablası tarafından “onu gördüğümde televizyonu kapatıyorum, keşke simit satıp onurlu yaşasaydı” denilen Abdülkadir Selvi… “Afedersin çok daha çirkin, Ermeni diyenler bile oldu” demesine rağmen “Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum, babama benziyor” diyen Etyen Mahçupyan… “Atatürk bile onun attığı cesur adımları atamazdı, Tayyip Erdoğan benim atam’dır” diyen jöleli… “Ak Saray’ı eleştirenler kıskançlıktan konuşuyor, yabancı oyuncularımız Ak Saray’ı görünce Türkiye vatandaşı olmaya karar verdi” diyen Abdürrahim Albayrak… Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül alırken “Türkiye rönesansı yaşıyor, bugün George Orwell olsa, sizi ayakta alkışlardı, o yetmez, Daniel Defoe da kalkar, o da alkışlardı” diyen Alev Alatlı, milletvekili olmalı.
*
Papa ziyarete geldiğinde “Doğu Roma’nın patronu, Batı Roma’nın patronunu ağırlıyor” diyerek, Tayyip Erdoğan’ı “Bizans imparatoru” ilan eden TİKA başkanı… Gezi olayları sırasında Tayyip Erdoğan’ı ziyaret edip “sanırım bize nazar değdi, dua okuyalım, inşallah bu nazar üzerimizden gitsin” diyen Polat Alemdar… “Yaptığınız eylemi si..eyim, vatan hainleri, orada polis olmayı çok isterdim, Allah belanızı versin eylemci çapulcular” diyen güreşçi… Bugüne kadar hiç görülmemiş sazan türlerini tespit ederek “Recepi” ve “Eminea” isimlerini veren Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin bilimadamları… Padişahımız efendimiz zat-ı şahane Abdülhamid’e fahri doktora veren Karabük üniversitesi rektörü, milletvekili olmalı.
*
Bilal olmalı.
*
“Dedemin nasihatıdır, o...puyla memurun bahşişini önceden vereceksin” diyen hayırsever Rıza Sarraf… Ayakkabı kutusundaki paralarla imam hatip yaptıracağını söyleyen Halkbank genel müdürü… Milletin orasına koyacağını söyleyen müteahhit… “Tapeleri dinlemek, inanmak haramdır” diyen ilahiyatçı… “Allah’ın bütün vasıflarını toplamış lider” filan denilirken, kendisine 1 milyon liralık Mercedes makam otomobili alınan diyanet işleri başkanı Mehmet Görmez, milletvekili olmalı.
*
Deri pantolonlu sarhoş çıplaklar tarafından üstüne işenen başörtülü bacım… “Hamile kadınların sokakta dolaşması terbiyesizliktir” diyen tasavvuf düşünürü… “Kadın itaat etmeli, çokeşlilik yasal olsun, kocama bekar arkadaşımı tavsiye ettim, üstüme imam nikahıyla alabilirsin dedim” diyen muhafazakar aile danışmanı Sibel Üresin, milletvekili olmalı.
*
“Noel Baba evlere neden bacadan giriyor, dürüst biri olsaydı kapıdan girerdi” diyen müftü… Vatandaşa “gavat” diyen vali… Gençlere hitaben “ulan pezevenkler, kaltaklar, köpekler, kitapsızlar” diyen akil adam… Madenciyi yerlerde tekmeleyen danışman… “Bir bilge adaaam, bir yiğit adaaam” diye Kiziroğlu Ahmet bey şarkısını söyleyen Ayna grubu, milletvekili olmalı.
*
Üç dönem’e takılan 60-70 milletvekilimiz var ama… O üç dönem’i bize her dönem’de hatırlatan yüzlerce şöhretimiz var, müsterih olmalı!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum