Bakır Sahada

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, 1 Kasın Seçimleri için sahalara çıktı. Bakır, çarşı, pazar dolaşarak partisinin seçim vaadlerini anlatıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2015 10:26
Bakır Sahada

1 Kasım erken seçimlerine az bir süre kala CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır geçtiğimiz gün salı pazarı esnafı ile bir araya geldi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Bakır “13 yılda Türkiye’ye zarardan başka bir işe yaramayan AKP’nin 1 Kasım seçimlerinde hesabını sormak için sizlerden oy istiyoruz” dedi.

Ülkeyi sevmeyen kesimler tarafında yönetilen bir iktidarın temizlenmesi için halkı uyaran Bakır “1 Kasım’da AKP’yi sandığa gömeceğiz” ifadelerini kullandı.

ISPARTALI VEKİLİNİ KUCAKLIYOR
CHP Isparta Milletvekili ve 1 Kasım seçimleri 1. sıra adayı, hemşehrimiz İrfan Bakır, Isparta genelinde ilçe ve köylerde gerçekleştirdiği ziyaretlerde büyük ilgi ve sevgiyle karşılanıyor.

Bakır'ın ziyaretlerini bir seçim gezisi olarak değerlendirmediklerini belirten vatandaşlar, "Sayın vekilimiz zaten her zaman bizim yanımızda. 7 Haziran seçimlerinden bu yana en az dört-beş defa bizleri ziyaret etti, sorunlarımızı dinledi, dertlerimizi paylaştı. Telefon açtığımız zaman sorunlarımızla ilgilendi. Dolayısıyla onun ziyaretlerini biz oy isteme ziyaretleri olarak görmüyoruz. Diğer partilerin vekil ve vekil adayları gibi, seçimden seçime gelip, bize tepeden bakmıyor, bize masal anlatmıyor. Bu yüzden biz İrfan Bakır'dan razıyız, bizi en iyi şekilde temsil ediyor. Biz masal anlatan, verdiği sözleri unutan, telefonumuza çıkmayan değil; bizim içimizden olan, bizlerle her zaman iletişimde olan, elinden geldiğince sorunlarımıza çözüm üretmeye çalışan İrfan Bakır gibi vekiller istiyoruz." dediler.

Vatandaşların bu görüşlerini ilettiğimiz CHP Isparta Milletvekili Bakır, bu duygu ve düşünceleri taşıyan ve ifade eden bütün hemşehrilerine teşekkür ettiğini belirterek, "Şükürler olsun ki verdiğimiz mesajı hemşehrilerimiz anlıyor. Biz şaşaa ile gelip giden, masallar anlatıp vatandaşı kandırmaya çalışan, işi düştüğünde vatandaşın yüzüne gülüp, işi bittiğinde telefonuna çıkmayan, piyasa siyasetçileri gibi olmadık, olmayacağız. Bu memleketin ekmeğini yiyip, suyunu içtik, bu devletten kazandıklarımızla çoluğumuzu çocuğumuzu büyütüp, bu devlet ve memleket sayesinde İrfan Bakır olduk. Bunun karşılığında da, elimizden gelen ne varsa onlarla bu memlekete, devletimize ve halkımıza hizmet etmek istiyoruz.

Yalanla dolanla değil, yapabileceklerimizle ve yüreğimizle insanımıza yaklaşıyoruz. İnsanımız da bu samimiyetimizi görüyor ve bize yüreğini açıyor. İnşallah iktidara yürüyen partimizi yeterli destek verilir ve hükümeti kurma şansına erişirsek, Isparta'ya, ilçelerine, Yalvaç'a, köylerimize, insanımıza nasıl hizmet edilir, en güzel örneklerini vereceğiz. Telefonumuzu, kapımızı, gönlümüzü kapatmadık, kapatmayacağız. Isparta'da siyasetin çıtasını yükselttik, vekilliğin çıtasını yükselttik, halkın ayağına gitmenin çıtasını yükselttik. Bizim gibi olamayanlar, bizim gibi halkın içinde olamayanlar, çamur siyasetiyle bizimle uğraşmaya çalışıyor. Vatandaşın bunlara prim vermediğini bizzat ben görüyor, yaşıyorum. Çünkü ben devamlı temsil ettiğim halkımın içindeyim.

Onların seçimden seçime gördüğü, telefonlarına çıkmadığı, azarladığı, hakir gördüğü, hizmet etmekten imtina ettiği halkımızla her zaman beraberiz. İnşallah CHP iktidarında hizmet çıtasını, sevgi çıtasını o kadar yükselteceğiz ki, bu tür piyasa siyasetçileri tedavülden kalkacaklar. Halkımıza gösterdikleri ilgi ve destek için sizin aracılığınızla da teşekkür ediyorum. Bizlere verdikleri destek ve sevgiyle yükümüzü daha da ağırlaştırıyorlar. Biz razıyız, onların bu desteğine layık olmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.