Bakır'dan Gaziler Günü Mesajı

CHP Milletvekili İrfan Bakır Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Eylül 2015 13:30
Bakır'dan Gaziler Günü Mesajı

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır mesajında "Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e meclis tarafından 19 Eylül 1921’de kanunla Mareşal ve Gazi ünvanı verildi. Bu anlamlı günü biz de hep birlikte ‘Gaziler Günü’ olarak anıyoruz.

Kahraman Şehit ve Gazilerimizin vatanı için yapmış oldukları fedakarlıklar karşısında ne kadar çalışsak azdır, ancak onlar ve aileleri için çalışmaya her zaman devam edeceğiz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu hassas dönemde hep birlikte üzerimize düşen görevi yapmamız ve birlikte, kardeşçe yaşamaktan başka bir durumun söz konusu bile olamayacağının farkına varmamız gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti çatışma yerine uzlaşmayı, birlikte yaşamayı, bir olmayı gerektiren bir siyasi sistemle, demokrasiyle yönetilmesi gereken bir ülkedir, bunun için biz her zaman olduğu gibi ‘’ önce Türkiye’’ anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle vatanı uğruna hiçbir fedakarlıktan kaçmayan başta yüce önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi minnetle ve rahmetle, Gazilerimizi şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.