Bakır'dan Yeni Yıl Mesajı

Toplumun sorunları olan tüm kesimlerine Umut Olacağız

Yayınlanma:
Bakır'dan Yeni Yıl Mesajı

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, yayınladığı yeni yıl mesajında "Bugünü düşünmek, anlamak, dünü bilmeyi, analiz etmeyi, sorgulamayı , yarını planlamayı zorunlu kılar. Yeni yıla girerken geride bıraktığımız yılda karşılaşmış olduğumuz tüm gerçekleri olduğu gibi kabul edip, umutlarımızı, beklentilerimizi tekrar yeniliyoruz.

Vatandaşlarımız yeni yılda da büyük bir umutla çözülmesini beklediği sayısız sorunla karşı karşıyadır. Bu sorunlar çözülemediği gibi daha karmaşık bir hal almaktadır. En önemlisi de ulusal birliğimize yönelik her türlü saldırının, terörün bir an önce bitirilmesi en büyük arzumuzdur. Ayrıca demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti ile asla bağdaşmayacak hukuki düzenlemeler yeni yılda da sorunlarımızın devam edeceğinin bir göstergesidir.

Yakın geçmişe baktığımızda acılardan oluşmuş bir tablo görüyoruz. Teröre kurban verdiğimiz aziz şehitlerimiz kuşkusuz yaşadığımız en büyük acıdır. Bunun yanındaamaçları sadece fikirlerini açıklamak olan, özgürlük isteyen gençlerimizin, yazarlarımızın, aydınlarımızın hapsedildiği bir Türkiye’den çok daha iyi bir Türkiye’de yaşamak her vatandaşımızın hakkıdır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak yılmadan, yorulmadan ve korkmadan daha güçlü, daha demokratik, daha adaletli bir Türkiye için çalışacağız. Atama bekleyen öğretmenlerimize, kadro bekleyen taşeron işçilerimize, iş güvenliği isteyen işçilerimize, emeklilerimize, çiftçilerimize yeni yılda daha güzel bir Türkiye hayal eden tüm vatandaşlarımıza bizler umut ışığı olacağız.

Bilinmelidir ki; bugün ülkemizin içinde bulunduğu durum ve bir türlü çözemediği sorunlar halkımızın başarısızlığından değil, yönetimin başarısızlığından kaynaklanmaktadır.

Yeni yıla girerken çok da parlak olmayan bir tablo karşısında bizler, hep birlikte yüce önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu büyük Türkiye Cumhuriyeti’ni hak ettiği konuma taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.
Ben bu düşüncelerle, yeni yılın siz değerli vatandaşlarıma ve Ispartalı hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyor, saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum