Bal Liginde ki Maçlarda Son Durum

Bu hafta Bal Liginde mücadele eden Ispartaspor ve Özel İdarespor maçlarında son durum.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2012 16:39
Bal Liginde ki Maçlarda Son Durum

Bal Liginde 16. hafta maçları oynanıyor.

Bölgesel Amatör Lig Ekiplerimizden Emrespor'un Emirdağ deplasmanında oynayacağı maç ertelendi.

Özel İdarespor'un Manavgat deplasmanında oynayacağı Manavgat belediyespor maçında şuan 55. dakika oynanıyor. Maça hızlı ve istekli başlayan Manavgat Belediyespor 9. dk. Eren'in ayağından attığı golle adeta maça 1-0 önde başladı. Karşı ataklarla geçen maçın ilk yarısında fazla etkin olamayan Özle İdarespor 26. dk yediği golle soyunma odasına 2-0 mağlup girdi.

Ispartaspor - Kumluca Beldiyespor

İlimizin bir diğer ekibi Ispartaspor ise rakibi Kumluca Belediyespor ile Milli Egemelik stadında karşı karşıya geliyor. Maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı oyun ortaya koyan Ispartaspor rakibi karşısında üstünlüğünü ortaya koydu. 31. dk'da Kumlucaspor'dan 9 numaralı Ali'nin ayağından gelen golle 1-0 geriye düşen Ispartaspor baskılı atakları sonuç verdi ve 8 dakika sonra (39. dk) Abdullah Özdemir'le beraberliği sağladı. Maçın ilk yarısının son saniyelerinde yine Kumlucaspor'un 9 numarası Ali devrenin son golünü attı. İlk yarı sonrası soyunma odasına Ispartaspor 2-1 maglup girdi. Maçta 81. dk oynanıyor. Durum 1-2  

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.