Balaman Diğer Müştekileri Eleştirdi

Belediye Davasında müşteki konumunda olan Belediye Eski Başkanı Hasan Balaman, mahkemede sadece kendisinin müşteki sıfatıyla ifade vermesine tepki gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2012 11:10
Balaman Diğer Müştekileri Eleştirdi

Belediye Davasında müşteki konumunda olan Belediye Eski Başkanı Hasan Balaman, mahkemede sadece kendisinin müşteki sıfatıyla ifade vermesine tepki gösterdi. Balaman "Bu davanın tek şikayetçisi ben değilim. Diğerleri de gelmeliydi" dedi.
 
Belediye Eski başkanı Hasan Balaman, dün görülen Belediye davasının ikinci duruşmasına gelerek ifade verdi. Mahkeme heyeti tüm ifadeleri alarak kararını verdi ve dünkü duruşmayı 12.15'te bitti.
 
Duruşma çıkışı gazetecilere açıklama yapan davanın müşteki isi Belediye Eski Başkanı Hasan Balaman yaptığı açıklamada; "Ben bugün burada bu davanın sanki sadece bir şikayetçisi varmış ve o da benimmiş gibi gördüm. Oysa, burada mağdur olan çok kişi var. Arsa olay benim şahsıma indirgenmiş ve sadece ben şikayetçiymişim gibi bir durum ortaya çıktı. Ayrıca, yaklaşık 3 saat süren davada edindiğim izlenim ifade verenlerin üç maymunu oynaması oldu. Zira, ifade veren arkadaşlar gördedik, duymadık, bilmiyoruz diyerek konuyu kapatma yoluna gittiler. Ancak, ben Türk adaletine güveniyorum ve bu davada suçlu olanların hak ettiği cezayı alacağına! inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.