Balaman: 'Günaydın'ı Takdir Etmek Lazım'

2010 yılında düzenlenen Gül, Halı, Kültür ve Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Güzellik Yarışmasıyla, Fatih Mahallesinde yapılan Fetih Şölenlerinde Isparta Belediyesi’nin yaptığı harcamalarla ilgili önemli iddialar ortaya atıldı. İ

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Kasım 2011 12:31
Balaman: 'Günaydın'ı Takdir Etmek Lazım'

2010 yılında düzenlenen Gül, Halı, Kültür ve Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Güzellik Yarışmasıyla, Fatih Mahallesinde yapılan Fetih Şölenlerinde Isparta Belediyesi’nin yaptığı harcamalarla ilgili önemli iddialar ortaya atıldı. İddia sahibi ise Belediye eski Başkanı Hasan Balaman.

Güzellik yarışması için 34 bin lira harcandığını ileri süren Balaman, “Günaydın borç edebiyatı yapıyor. Borcu olan insan 35 bin liraya t-shirt, 21 bin liraya fetih şöleni yaptırır mı? Günaydın’ın dedikleri ile icraatları birbirini tutmuyor. Yerel seçimler yapılalı 3 yıl oldu 3 yıldır Isparta’ya bir şey yapılmadığı herkes gördü. Bütün Ispartalıların bunun farkında” ifadelerini kullandı.

Organizasyonların Isparta dışında firmalara yaptırıldığını iddia eden Balaman, “Hani Isparta’nın ihaleleri başka illere verilmeyecekti. Ama siz İstanbullu Ankaralı firmalara yaptırdınız. Sizin milliyetçiliğiniz de bu kadar. Bana attıkları iftiraların daha fazlasını yapar hale geldiler. Ama ne demişler insan ettiğini çekermiş. Beni yargılıyorlardı İstanbul plakalı araçlar Isparta’da dolaşıyor diye. Sayın Günaydın size sormak isterim senin kullandığın araçların plakası ne?” diye konuştu.

GÜNAYDIN'I TAKTİR ETMEK LAZIM

Günaydın’ın “50 yılda yapılamayanları yaptık” sözlerine tepki gösteren Belediye eski Başkanı Hasan Balaman, “Doğru söylüyor. Isparta Belediyesi tarihinde çete operasyonu olmamıştı. Bunları Günaydın başardı. Kendisini takdir etmek lazım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum