Balaman: 'Malum Çocuk Benden Korkuyor'

Eski Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman'dan MHP İl Başkanı İsa Yalçın'a şok cevap.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2011 17:54
Balaman: 'Malum Çocuk Benden Korkuyor'

Eski Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, kendisi hakkında 'psikolojisi bozulmuş, doktora görünsün. Şehrin belirli yerlerine üzerinde resmi olan ve dikkat çıkabilir yazılı tabelalar asılsın diyen MHP İl Başkanı İsa Yalçın'a cevap verdi.

Hasan Balaman, Malum Çocuk dediği İsa Yalçın'nın yanlışlarını bildiğini takipçisi olduğu için kendisinden korktuğunu hatta rüyalarına girdiğini söylerek;

"Malum çocuk aynaya baktığında hep kendisini görüyor. Onun derdi başka. Benim Isparta'da yaşamamı, burada ofisim olmasını hazmedemiyor. Her gace rüyalarına giriyorum. Korkmasına, sıkıntı çekmesine gerek yok biz insanları yaradan da ötürü severiz Malum Çocuk bunu anlamuyor.

Malum Çocuk Isparta Belediyesi ve İlçe belediyelerinden görütme gayretinde, belediyeye ait binanın değerri 10 Milyon TL olamasına rağmen  500 Bin TL'ye almaya çalıştılar. Bu peşkeşi ben önledim. İşte bu yüzden benim konuyu takip ettiğimi biliyor ve saldırgan tavırlar sergiliyor.

Bu saatten sonra Isparta'da bana, aileme ve arkadaşlarıma en ufak bişey olursa sorumlusu İsa Yalçın'dır" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum