Balaman’a Yine Yargı Yolu Mu?

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, önceki başkan Hasan Balaman’a Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yüklendi. Günaydın, rakamlarla iki dönemi kıyasladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2012 21:19
Balaman’a Yine Yargı Yolu Mu?

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde düzenlediği basın toplantısında Hasan Balaman döneminde yapılan ISMEK harcamalarının astronomik rakamlarla ifade edildiğini, buna karşın harcanan paranın ne gibi işlerde kullanıldığının tespit edilemediğini söyledi.

6 MİLYON TL NEREYE HARCANDI
Başkan Günaydın, Balaman döneminde 3 yıl da ISMEK’e 6 Milyon 112 bin TL para harcandığını kaydederek, aynı sürede kendi dönemlerinde harcanan paranın 1 milyon 288 bin TL olduğunu söyledi.

BU PARALARLA NE İŞ YAPILDI
Başkan Günaydın “Bu şirket üzerinden belki de yapılmamış işlere para ödenmiş. Biz araştırıyoruz, ama bu paralarla ne iş yapıldığını bulamadık” dedi.

TALİMAT VERDİ HUKUKİ SÜREÇ BAŞLAYACAK
Günaydın, belediyenin ilgili birimlerine de talimat vererek “Bu konu ivedilikle araştırılsın ve gereken yapılsın. Avukatlarla da görüşülerek gerekiyorsa hukuki süreç başlatılsın” talimatı verdi.

CİNAYET İŞLENMİŞ
Başkan Günaydın, Isparta’nın kazanması için belediye olarak ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini belirterek, “Geçen dönemlerde yapılan harcamalar cinayet gibidir. Isparta’da cinayet işlenmiş. 3 yıl içerisinde nereye harcandığı belli olmayan bir para var. Bu Isparta’nın parasıdır. Biz Ispartalının parasını en iyi şekilde değerlendiriyor ve parasının üzerine para katıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum