Balaman'dan Çok Konuşulacak İddia

Antalya Mimarlar Odasının Mahkemeye Yaptığı Başvurunun Isparta Belediyesinin talimatıyla yapıldığı iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2010 14:02
Balaman'dan Çok Konuşulacak İddia

Antalya Mimarlar Odasının Sümer Halı arazisi ve Beş Yıldızlı Otel Projesi için mahkemeye yaptığı itirazla ilgili Belediye Eski Başkanı Hasan Balaman'dan şok bir açıklama geldi.

Balaman gazetecilere yaptığı açıklamada kendisine gelen bir ihbara göre Antalya Mimarlar Odasının Ispartalı bir iş adamı tarafından otogar yanına yapılması planlanan Beş yıldızlı otel projesi ve Sümer Halı Arazisine yapılacak olan Bölge hastanesiyle ilgili olarak, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın Antalya Mimarlar Odasını devreye soktuğunu, gönülsüz onay verdiği bu projeleri Oda marifetiyle durdurmaya çalıştığını iddia etti.

Balaman; Konuyla ilgili Antalya Mimarlar Odası Başkanının ve Belediye Başkanı Günaydın'ın açıklamalarının hemen hemen aynı olduğunuda sözlerine ekledi.

Bilindiği gibi, söz konusu bu iki proje belediye'de ve mecliste çok sert tartışmalara sebep olmuş ve sonra'da anlaşılamayan bir şekilde onay gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum