BAL’da Fark Yedik

Bölgesel Amatör Lig 7’nci Grupta mücadele eden temsilcilerimiz haftasonu oynadıkları maçlardan farklı mağlubiyetlerle ayrıldılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2013 17:36
BAL’da Fark Yedik

Özel İdare Maçı 8 Kişi Tamamladı
Sarı-lacivertliler, Muğlaspor karşısında 6-0 yenilirken karşılaşmayı da 8 kişi tamamlamak zorunda kaldı.

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’taki temsilcisi İl Özel İdarespor, grubun orta sıralarında yer alan Muğlaspor karşısında yarım düzine gol yedi: 0-6. Atabey İlçe Sahası’nda geçtiğimiz cumartesi günü oynanan maçı Harun Türkmen, Hakan Evren ve Yiğit Çam isimli hakemler yönetti. Muğlaspor 30. dakikada Gökhan Kabayel’in golüyle öne geçen Isparta İl Özel İdarespor 44. dakikada Yusuf Mersin’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. İlk yarının son dakikalarında Muğlaspor, Onur Bilgen’le farkı 2’ye çıkardı.

2. yarıya da hızlı başlayan Muğlaspor, 52. dakikada yine Gökhan Kabayel’le skoru 0-3’e getirdi. Karşılaşmanın 55. dakikasında Özel İdareli Emre Kanağı kırmızı kart görünce takım sahada 9 kişi kaldı. Muğlaspor, 73. dakikada Nizamettin Emirhan Kılıç’la bulduğu golle farkı 4’e çıkardı. 80. dakikada Polat Ertek ve 85. dakikada Onur Ersoy’la bir gol daha bulan yeşil-beyazlılar, sahadan 0-6 galip ayrılan taraf oldu. Karşılaşmanın 87. dakikasında İsmail Korkmaz’da kırmızı kart görünce Özel İdare maçı 8 kişi tamamladı.

Özel İdare aldığı bu yenilgiyle 12 puanda kalırken Muğlaspor ise puanını 31’e çıkardı.

Gönenspor’da fark yedi

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’taki temsilcisi Gönenspor, grup ikincisi Bodrum Belediyesi Bodrumspor’a deplasmanda 8-0 mağlup oldu. Bodrum İlçe Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Mecit Mustafa Keskin, Bilal Yılmaz ve Ahmet Göçmen isimli hakemler yönetti.

Bodrumspor’un gollerini 12 ve 30. dakikalarda Serhat Çiçek, 36 ve 53. dakikalarda Murat Yılmaz, 67 ve 83. dakikada Nedim Burak Yıldırım, 72. dakikada Emrehan Tekbaş ve 88. dakikada Ali Merdin attı.
Gönensspor aldığı bu yenilgiyle 9 puanla 14. sırada kalırken, Bodrum Belediyesi Bodrumspor ise puanını 52’ye çıkartarak 2. sıradaki yerini korudu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.