BAL’da İkinci Yarı Perdesi Yarın Açılıyor

BAL’da İkinci Yarı Perdesi Yarın Açılıyor

Yayınlanma:
BAL’da İkinci Yarı Perdesi Yarın Açılıyor

Bölgesel Amatör Liglerde ikinci yarı yarın oynanacak maçlarla başlayacak. Isparta Davrazsopr, ikinci yarının ilk maçında yarın kendi saha ve seyircisi önünde Kepez Belediyespor ile karşılaşacak. Atatürk Stadyumundaki maç saat 14.00’te başlayacak.

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) ikinci devre bu hafta sonu yani yarın başlıyor. 

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligin (BAL) ilk yarısı, 17 Aralık 2017 Pazar günü yani yarın 80 ilden 159 takımın katılımıyla 12 takımlı bir grup, 13 takımlı yedi grup ve 14 takımlı dört grup olmak üzere toplam 12 grupta oynanan müsabakalar ile tamamlanmıştı. 

SERİK BELEDİYESPOR 

NAĞMAĞLUP DURUMDA

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor 39 gol ile 1. devrenin en fazla gol atan takımı olurken, 9. Grup'ta yer alan Havran Fatih Belediyespor attığı 3 gol ile en az gol atan takım oldu. 12 grup içinde en çok gol atan oyuncu ise 12 golle 4. Grup'ta yer alan Fatsa Belediyespor'un oyuncusu Babacar Mbaye Diop oldu. 1.Grup lideri Ağrı 1970 Spor, 4. Grup lideri Fatsa Belediyespor, 7. Grup lideri Serik Belediyespor gruplarında namağlup takımlar olarak ilk yarıyı tamamladılar.

ISPARTA DAVRAZSPOR, 

26 PUANLA İKİNCİ SIRADA 

Isparta Davrazspor’un yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta liderlik koltuğunda 37 puana sahip olan Serik Belediyespor yer alıyor. Isparta Davrazsor 26 puanla ikinci ve Kepez Belediyespor ise 24 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Grubun son iki sırasında ise 7 puanlı Manavgatspor ile 4 puanlı Gölhisarpor bulunuyor. 

ANTALYA KAMPINDA BOL BOL TAKTİK 

VE TEKNİK ÇALIŞMALAR YAPTILAR 

17 Aralık’ta sona eren ilk yarının ardından bir haftalık izin verilen futbolcular, iznin bitmesinin ardından tesislerde toplanarak 28 Aralık 2017 tarihinde Antalya’ya giderek devre arası hazırlıklarına bu ilde devam etti. Side Star Light Resort Otel’de kamp yapan Yeşil – Pembeli ekip, 10 gün boyunca günde çift idman yaparak 2. yarıya hazırlandı. 7 Ocak’ta Antalya kampını tamamlayarak Isparta’ya dönen Davrazspor, Antalya kampında ikinci yarıya hazır girebilmek için kondisyon, kuvvet ve teknik-taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Yeşil – Pembeli ekip kampta oynadığı özel maçta Artvin Hopaspor ve Ödemişspor’u mağlup etti. 

İKİNCİ YARININ İLK MAÇI 

YARIN KEPEZ BELEDİYESPOR İLE 

Geçtiğimiz Pazar günü Antalya kampını tamamlayarak Isparta’ya dönen Isparta Davrazspor,  iki günlük iznin ardından Isparta’da kendi tesislerinde çalışmasını sürdürdü. Yeşil – Pembeli ekip, ikinci yarının ilk maçında yani 14 Ocak Pazar günü yani yarın kendi saha ve seyircisi önünde Kepez Belediyespor ile karşılaşacak.

Atatürk Stadyumundaki maç saat 14.00’te başlayacak. 

ÜÇ FUTBOYCUYLA 

YOLLAR AYRILDI 

Bilindiği gibi; Isparta Davrazspor’da ikinci yarı öncesinde Kaleci Sofu Baykal, Salih Kılavuz ve Aydın Kuzu ile yollar ayrılmıştı. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum