Bana İhtiyaç Varsa Adayım

Ak Parti Belediye Başkan Adaylığı için adı sık sık konuşulan Eski Belediye Başkanı Atlan Raşit Civan, ilk kez adaylığı ile ilgili konuştu. Civan, “Ben lazımsam, bana ihtiyaç varsa aday olacağım. Ben Isparta’yı seven bir insanım” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2013 15:26
Bana İhtiyaç Varsa Adayım

AK Parti’de Belediye Başkanlığı için yaşanan aday mücadelesine Belediye eski Başkanı Altan Raşit Civan'da Katıldı. Civan Isparta’da ki yakın dostlarına Isparta’ya bir kez daha hizmet etmek için aday olacağının sinyallerini verdi.

Isparta Belediyesinde 1989-1994 yılları arasında başarılı bir şekilde Belediye Başkanlığı yapan Altan Raşit Civan'ın 2014 yılı yerel seçimlerinde Isparta’dan Belediye Başkanlığı için bir kez daha aday olacağı kesinleşti. Önce ki gün ilimize gelen Altan Raşit Civan yakın dost ve akrabalarına tekrar Belediye Başkanı olması konusunda yoğun talep ve baskıların olduğunu anlatarak tekrar aday olacağının sinyallerini verdi. Edinilen bilgilere göre Büyükgökçeli'de verdiği mevlid yemeğinde davete katılanlardan görüş ve destek aldı.

Gazetecilerin aday olması hususunda sorduğu soru üzerine, “Ben lazımsam, bana ihtiyaç varsa aday olacağım. Ben Isparta’yı seven bir insanım. Yıllarca belediyede çalıştım. Önce Sayın Başbakanımız, İstanbul Belediye Başkanı iken kendisi ile çalıştım. Daha sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile uzun yıllar çalıştım. Belediyecilik hakkında geniş bilgi ve birikime sahip oldum. Eğer Isparta beni tekrar başkan görmek isterse seve seve gelirim. Çünkü ben buralıyım, yıllarca Isparta’ya hizmet ettim” dedi.

ALTAN RAŞİT CİVAN KİMDİR!
1951 yılında Isparta’da doğdu. 1968-1975 yıllarında İller Bankası'nda çalıştı ve Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi'nden inşaat mühendisi olarak mezun oldu.

1975-1979'da Isparta Belediyesi'nde çalıştı. 1979-1984 döneminde Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaptı. 1989- 1994'te Isparta Belediye Başkanlığı yaptı. 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi. Bu görevini 1996 yılına kadar sürdürdü.

1996-1999'da Ankara'da EGO Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. 2001 yılına kadar müteahhitlik yaptı. 29.01.2002 tarihinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum