Bana Paralel Diyenin Aklından Şüphe Ederim

Bana Paralel Diyenin Aklından Şüphe Ederim

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2015 13:33
Bana Paralel Diyenin Aklından Şüphe Ederim

Sağlık Sen Şube Başkanı Erdal Demiralay, kendisi hakkında bazı çevrelerin 'Paralel Yapı Elemanı' şeklindeki yakıştırmalarına cevap verdi.

Demiralay, "Bazen benim kendi şahsıma da paralel diyorlar. Şahsım adına bana paralelci diyen arkadaş gidip mutlaka tedavi olması lazım. Bu kadar açık ve net. Yani akli dengesinden şüphe ederim. Soyum, sopum, cibilliyettim, kimlerle dolaştığım belli. Ama bazı idarecilerden dolayı bize böyle iftira atılıyor. 3 yaşında bir oğlum var. O bile biliyor idarecileri zamanında kimlerin atadığını. Biz sadece geçmiş sendikal anlayışını kırmak, iş gören ve işverenin düşman gibi değil, ortak bir işbirliği içerisinde nasıl çalışabiliriz onu deniyoruz. Geçmiş günlerde bildiğiniz üzere Ramazan Bey vardı bizim başhekimimiz. Bize mal edildi. Bu mümkün değil. Bir zaman gelmesine sebep olanlar, zamanı gelince götürdüler adamı. Ama bizimle arasındaki ikili diyalogları, dolayısıyla ihalesi bize kesildi” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum