Banka Hesabını Kapatanlara Borç Şoku

Hesabınızı ya da kredi kartınızı kapatırken ''Borcu yoktur'' yazısı almanıza rağmen birkaç kuruşluk ücretler yüzünden hakkınızda yasal takip başlatılabilir.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2014 13:52
Banka Hesabını Kapatanlara Borç Şoku

Samsun'da yaşayan bir kullanıcı, kredi kartlarını ve hesaplarını kapattırdığıbankadan borcu yoktur yazısı almasına rağmen aylar sonra 26 kuruş için yasal takibe düştüğünü iddia etti.Bankaların, kredi kartları için de aidat faizi adı altında ücret aldığını, borcu olmamasına rağmen yasal takibe düşerek mağdur olduğunu belirten E.T. "Hem bankadan aldığım belgem var hem de yasal takip başladığı için sicilim bozuldu, 26 kuruş çok komik bir ücret.." diyerek tepki gösterdi.

26 KURUŞ BORCUNUZ VAR YASAL TAKİBE GİRDİNİZ
Bankanın borcu olmadığına dair yazılı belge vermesine rağmen, 26 kuruş için yasal takibe giren vatandaşın şikayeti şöyle: "Yaklaşık 3 ay önce şubeye giderek hem banka kartımı hem de hesabımı kapattırdım. Banka her şey kapanmıştır bilgisi verdi. Bugün beni bankanın müşteri hizmetlerinden aradılar "26 kuruş borcunuz var yasal takibe düştünüz" diyerek bilgi verdiler ve şubeye tekrar gitmem istediler. Bu benim hatam mı?

Elime kapandığına dair kağıt verildiği halde banka benim sicilimi nasıl bozabiliyor? Konu hakkında yasal süreç başlatacağım. Banka, müşterilerini bu şekilde mi memnun ediyor? Şimdi 26 kuruş için bankaya gideceğim çok komik!"

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.