Banka Önünde '1 Milyon'luk Vurgun

Banka Önünde '1 Milyon'luk Vurgun

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2016 15:01
Banka Önünde '1 Milyon'luk Vurgun

Banka önlerinde para çeken vatandaşların araçlarının lastiğini kesip oyalamak yöntemiyle 1 milyon liranın üzerinde para çaldığı iddia edilen cezaevi firarisi Isparta'da bu yöntemle 100 bin TL çaldı.

Türkiye'nin pek çok kentinde, banka önlerinde para çeken vatandaşların araçlarının lastiğini kesip oyalamak yöntemiyle 1 milyon liranın üzerinde para çaldığı iddia edilen cezaevi firarisi Adana'da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, pek çok kentte hırsızlık yapan bir kişi, banka müşterisi vatandaşları takibe alarak, para dolu çantalarla çıktıkları sırada oyalamak için araçlarının lastiklerini kesme yöntemini kullanarak hırsızlık yapıyordu.

Banka vurguncusunu takibe alan polis ekipleri, zanlının vatandaşlardan Şanlıurfa'da 60 bin TL ve 17 bin 900 dolar, Ankara'da 68 bin TL, Mersin'de 65 bin TL, Isparta'da 100 bin TL ve Hatay'da 670 bin TL çaldığını tespit etti.

Çalışmalarını hızlandıran Adana Hırsızlık Büro Ekipleri, toplamda 1 milyon 16 bin 700 lira tutarında para çalan şahsın Pınar Mahallesi'nde gizli bir ikamette ailesi ile birlikte kalan Cemil İ. olduğunu tespit etti. Toplamda 1 milyon liranın üzerinde para çaldığı ileri sürülen Cemil İ'nin çeşitli suçlardan cezaevi firarisi olduğu öğrenildi. Cemil İ, polisin yaptığı operasyonla gözaltına alındı.

Emniyette ifadesi alınan Cemil İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.