Baraj Suyu Siyaset Kurbanı mı?

Karacaören Baraj Gölü Suyunun Antalya’nın 50 Yıl Sonrası İçin Şimdiden İpotek Altına Alınmasına Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2012 08:14
Baraj Suyu Siyaset Kurbanı mı?

Burdur Bucak İlçesinde ki toplantıya katılan Isparta Su Ürünleri Birliği Başkanı Alim Can'da konu hakkında ki görüşlerini belirtti.

Can; Karacaören Baraj Suyunun siyasete kurban gittiği görüşü tezi üzerinde duruyor. Birlik Başkanı Alim Can; “2010 Yılında Isparta Valisi alan Sayın Ali Haydar Öner şuan CHP milletvekilidir. O dönemde Antalya Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Akaydın ile yapılan çalışmalar neticesinde Karacaören Baraj suyu Antalya ilinin İçme Suyu için ayrılmıştır. Bu çalışmalardan Ispartalı yetkililerin haberi yoktur. Öyle ki İl Genel Meclisi üyeleri bile sonradan haberdar olmuşlardır. Isparta’ya, Burdur’a soran olmamıştır. Neticede Karacaören Baraj Suyu Antalya ilimizin gelecekte olabilecek içme suyu ihtiyacı için elimizden gitmiştir. Şimdi ne yapmalıyız, nasıl yapmalıyız ki; bölgemiz halkının mağduriyeti giderilsin. Siyasilerimizden yardım ve destek bekliyoruz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.